Ilma-vesilämpöpumput pientaloihin

Mitsubishi Electric Energiansäästäjä - Nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle »

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox, monipuolinen lämmitysjärjestelmä tarpeen mukaan»


Mitsubishi Electric Ecodan - Täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin »

Scanoffice-Enegypac, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin »

Mitsubishi Electric Booster - Poistoilmalämpöpumpun lisälämmitysjärjestelmä »

 

 


Ilma-vesilämpöpumppujen markkinoiden suunnannäyttäjä jo 10 vuoden ajan. Vuosien varrella olemme toimittaneet lähes 3000 erilaista ilma-vesilämpöpumppuratkaisua. Hankinnan kannattavuudesta johtuen ilma-vesilämpöpumppujen kysyntä Suomen markkinoilla on voimakkaassa kasvussa. Tästä hyvänä osoituksena Scanoffice Oy toimitti vuoden 2015 aikana noin 1000 ilma-vesilämpöpumppulaitteistoa Suomen markkinoille.

Ilma-vesilämpöpumppu (IVLP)

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu useisiin uusiin ja vanhoihin taloihin. Toisinaan ilma-vesilämpöpumpusta käytetään myös nimeä vesi-ilmalämpöpumppu tai VILP. Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on ilma-vesilämpöpumpun hinta sekä soveltuvuus. Usein esimerkiksi maaperä hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta, näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on hyödyllisempi ratkaisu. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Ilma-vesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Lämpöenergiaa saadaan ulkoilmasta ja se luovutetaan vesivaraajaan, josta käyttövesi siirtyy huonetiloihin. Kompressorin avulla käyttövesi voidaan lämmittää jopa +65°C asti.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppujen suosio on kasvanut viime vuosina huimaa vauhtia. Mitsubishi Electric on jo vuosia panostanut laitteiden tuotekehitykseen, ja tämän seurauksena voimme tarjota monipuolisen valikoiman laitteita eri käyttötarkoituksiin.

EcoDan Next Generation –ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu EcoDan Next Generation -varaajalla toimii kokonaisvaltaisena lämmitysjärjestelmänä, ja soveltuu siten parhaiten saneeraus- ja uusrakennuskohteisiin. Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on entistäkin tehokkaampi. Lue lisää! (http://www.scanoffice.fi/fi/mitsubishi-electric-ecodan-paketti-2-38-102kw)

Energiansäästäjä PAC-IF032 –ilma-vesilämpöpumppu

Energiansäästäjä asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän, kuten öljylämmön rinnalle. Laitteisto koostuu ohjausyksiköstä, PUHZ-S(H)W-sarjan ulkoyksiköstä sekä levylämmönvaihtimesta. Energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin. Lue lisää! (http://www.scanoffice.fi/fi/energiansaastaja-nykyisen-lammonlahteen-rinn...)

Kompaktimallit

Kompaktimallisessa ilma-vesilämpöpumpussa levylämmönvaihdin on rakennettu ulkoyksikön sisään, joka säästää aikaa kylmäasennustöistä. Laitteisto koostuu ohjausyksiköstä ja PUHZ-(H)W-sarjan ulkoyksiköstä.

Etäohjaimet ja lisävarusteet

MELCloud on Mitsubishi Electricin kehittämä palvelu, joka mahdollistaa lämpöpumpun etäohjauksen helposti älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen avulla. Palvelun käyttämiseksi tarvitaan wifi-sovitin, joka kytketään sisäyksikön piirikortin liitäntään.

Haluatko energialaskusta yli puolet pois?

Ilma-vesilämpöpumppu toimii rakennuksesi pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä toisin kuin ilmalämpöpumppu.

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talosi lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä ja lämmittää samalla myös perheesi tarvitseman käyttöveden.Laite on ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi, koska pienemmän omakäyttötehon ansiosta se pienentää hiilijalanjälkeäsi. Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla kuten esimerkiksi maalämpöpumppua asennettaessa. Pihapiirisi säilyy ennallaan asennuksen jälkeenkin.

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka ulkoyksiköt osaavat ottaa talteen parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyaikainen, pitkälle kehittynyt invertteritekniikka optimoi ilmasta saatavan lämpöenergian määrän käyttämällä samanaikaisesti minimaalisen määrän energiaa lämmön talteenottoprosessissa.

Ilma-vesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.