Energiatehokkaat ja laadukkaat lämpöpumput Pohjoismaiden suurimmalta maahantuojalta

Avustus asuinrakennuksen öljylämmityksestä luopumiseksi
Valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Avustusta saatavilla jopa 4000 euroa.
Tutustu nyt energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin lämpöpumppuihimme. Jälleenmyyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun niin, että voit nauttia lämpöpumppujen tuomasta lämmöstä murehtimatta lämmityskulujen suuruutta.

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa yli 50 prosenttia lämmityskustannuksissa. Myös luonto kiittää.

Jäähdytys

Ilmanjäähdytin (ilmastointilaite) pitää sisäilman raikkaana ja viileänä kuumallakin kesäpäivällä. Täältä löydät Scanofficen maahantuomat siirrettävät, seinämalliset ja kattomalliset ilmanjäähdyttimet kotiin tai työpaikalle.

Aurinkosähköjärjestelmät

Todistetusti Suomen oloissa kestävät aurinkosähköjärjestelmät kaikenkokoisiin ratkaisuihin. Järjestelmän asentamisesta vastaavat kokeneet alan ammattilaiset, Scanoffice Aurinkopartnerit. Tutustu korkealaatuisiin järjestelmiimme!

Maalämpöpumput

Maalämpöpumpulla lämmität mahdollisimman halvalla ja ympäristöä säästäen. Se sopii niin uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay-mini-ilmanvaihtolaitteet ja kotimaiset Mobair-korvausilmanlaitteet tekevät työ- tai asuintiloista raikkaat ja parantavat sisäilman laatua.

SOG-rahoituksella voit toteuttaa energiansäästöhankkeesi joustavasti ja helposti.

Lämpöpumpun rahoitus joustavasti osamaksulla

Haluaisitko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, mutta Sinulla ei tällä hetkellä ole käyttää tarvittavaa rahamäärää lämmitysjärjestelmäsi uusimiseen?

Pyydä tarjous jälleenmyyjältämme!

Testattu Pohjolan vaativissa oloissa

Olemme testanneet ja varmistaneet, että tuotteet sopivat Suomen oloihin, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

Analysoitavana on ollut useita maahantuomiamme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja sekä kilpailijoiden lämpöpumppuja, jotka teknologian tutkimuskeskus (VTT) tutkii tarkasti ja raportoi kattavan analyysin lämpöpumppujen tehokkuudesta.

Valikko