Heinijärven päiväkoti, Hämeenkyrö

Hämeenkyrön päiväkoti

Mitsubishi Electric CAHV-P500 ilma-vesilämpöpumppu

Uusi Heinijärven päiväkoti Hämeenkyrössä valmistui 2013. Rakennus on Teijo-Talojen moduuleina valmistettu “avaimet käteen” -rakennus, joka palvelee henkilökunnan ja noin 60 pienokaisen tarpeita.

Pinta-alaltaan 750 mja tilavuudeltaan 2920 m3 kokoisen rakennuksen lämmitysjärjestelmäksi valikoitui Mitsubishi Electric CAHV-P500 ilma-vesilämpöpumppu. Lämpöpumppu huolehtii niin kiinteistön lämmitysenergian tarpeesta, kuin lämpimän käyttöveden tuotannosta. Yhden lämpöpumpun lämmitysteho on 63 kW.

Lisälämmönlähteenä toimii 80 kW:n sähkökattila, jonka tehtävä on tuottaa lämpöä kaikista hyytävimmillä (alle -20 °C) pakkasilla, kun lämpöpumppu ei enää kykene ottamaan ulkoilmasta riittävästi energiaa.

Laskennallinen säästö öljy- tai sähkölämmitykseen verrattuna on yli 20 000 € vuodessa.

Laitteiston asentanut urakoitsija: Hämeen LVI Tekniikka Oy

CAHV-P500 ulkoyksiköt Hämeenkyrön päiväkodin pihalla

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin yli 10 vuoden kokemuksella. Tehot 3-63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Kiinteistölämpöpumput

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Valikko