Öljypoltin vaihdettiin Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuun

Mitsubishi Electric -kiinteistölämpöpumppu, ilmalämpöpumppu, Maahantuoja Scanoffice Oy, Teollisuuskiinteistö Sataraudoitus Oy, Pori
”Asiakas on ollut sen verran tyytyväinen sekä laitteistoon että asennukseen, että tulossa olevaan laajennukseen suunnitellaan samaan ulkoyksikköön pohjautuva lämmitysratkaisu”
Yrittäjä Jari Määttä, Porin Kylmäasennus Oy

Sataraudoitus Oy:n tuotantohallissa oli vanha, öljypolttimeen perustunut ilmalämmitys. Tuotantokiinteistössä on runsaasti enemmän epäpuhtauksia ja kosteutta kuin normaaleissa toimistotiloissa. 

Öljypoltin korvattiin Mitsubishi Electric:in ulkoyksikköön ja teolliseen, koviin käyttöolosuhteisiin suunnitellun WDH4-sisäyksikön muodostamalla suurten kiinteistöjen ilmalämpöpumpulla. 

Tehokas ilmalämpöpumppu lämmittää koko hallin

Laitteiston valinnasta ja toteutuksesta vastaamaan valikoitui tunnettu ja luotettavaksi tiedetty paikallinen toimija, Porin Kylmäasennus Oy. Vuoden 2018 syksyllä käynnistetty laitteisto hoitaa yksinään hallin lämmityksen. 

”Asiakas on ollut sen verran tyytyväinen sekä laitteistoon että asennukseen, että tulossa olevaan laajennukseen suunnitellaan samaan ulkoyksikköön pohjautuva lämmitysratkaisu”, Porin Kylmäasennus Oy:n yrittäjä Jari Määttä toteaa.

Mitsubishi Electric -kiinteistölämpöpumppu, ilmalämpöpumppu, Maahantuoja Scanoffice Oy, Teollisuuskiinteistö Sataraudoitus Oy, Pori

Projekti pähkinänkuoressa

  • Paikkakunta: Pori
  • Laitteiston käynnistämisvuosi 2018
  • teollisuushalli, 8000 m³

Laitteisto:

  •  Mitsubishi Electric suurten tilojen ilmalämpöpumppu
  • Zubadan-tekniikkaan perustuva Mitsubishi Electric PUHZ-SHW230YKA -ulkoyksikkö
  • teollisuuskäyttöön tarkoitettu WDH4-sisäyksikkö
  • 4 mm:n lamelliväli ja IP44-suojausluokitus

Asennus: Porin Kylmäasennus Oy

Valikko