Teollisuuskiinteistö – Tampere, Pirkkala

Pirkkalan kiinteistö ulkoa päin kuvattuna
0%
Kokonaissäästö lämmitysenergiakuluissa

Puhallinkonvektorit öljylämmityksen rinnalle

Pinta-alaltaan noin 3 000 m2 ja tilavuudeltaan 18 000 m3 kokoiseen tuotanto- ja varastotilaan haluttiin huomattavia säästöjä energiakuluissa. Rakennuksen suuri koko ei ollut ongelma, kun kattoon asennettiin 5 kpl Mitsubishi Electric IDH-250 + PUHZ-RP250YKA suorahöyrysteisiä puhallinkonvektoreita.

Vielä -15 °C pakkasilla kokonaislämmitysteho ylittää 92 kW, ja rakennuksessa on lisälämmönlähteenä öljylämmitys kovimpia pakkasia varten.

Rakennuksessa tapahtuvassa tuotantoprosessissa vapautuu lämpöä, joka kerrostuu kattopintaan. Tämä lämpö puhalletaan IDH-250 puhallinkonvektoreilla takaisin oleskeluvyöhykeelle, jolla pelkästään saadaan noin 15 % energiansäästöt. Kokonaissäästötavoite lämmitysenergiankuluissa on noin 40 %.

Laitteiston asentanut urakoitsija: Enermix Oy, Tampere

Mitsubishi Electric IDH puhallinkonvektorin tuotekuva
Mitsubishi Electric IDH kiinteistölämpöpumppu kattoon asennettuna

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuriin avonaisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, varastotiloihin, parkkihalleihin ja muihin avonaisiin tiloihin voidaan asentaa ilma-ilmalämpöpumput lämmitykseen ja tarvittaessa jäähdytykseenkin. Ei tarvetta vesikiertoiselle lämmönjakojärjestelmälle.

Kiinteistölämpöpumput

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Valikko