Aurinkopaneelit – puhdasta energiaa omalta katolta

Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa tarvitsemaasi sähköä ekologisesti. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja. Säästät sähkölaskussa, ja myös kiinteistösi arvo kasvaa. Scanofficen aurinkopaneelit ovat Suomessa testattuja ja todistetusti toimivat Pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Aurinkopaneelit parasta Tier 1 -luokkaa

Tuomme maahan vain korkeimpaan Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien, Canadian Solarin ja ZNShine Solarin, tuotteita. Korkeimpaan Tier 1 -luokkaan hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista.

Tier 1 -luokitus takaa, että valmistaja on suuri ja luotettu yritys. Luotettavan tehtaan aurinkopaneelit kestävät ja tuottavat sähköä tehokkaasti vähintään 25 vuoden ajan. Puolueetonta Tier 1 -luokitusta ylläpitää kansainvälinen rahoitusyhtiö Bloomberg New Energy Finance (BNEF).

Käytämme Scanoffice Premium -aurinkopaneelijärjestelmissämme Canadian Solarin uusimpia High Efficiency Poly Module -paneeleita sekä ZNShine Solarin pitkäikäisiä tuplalasipaneeleita. Korkean laadun puolesta puhuvat valmistajien teettämät 359 laatutestiä. Lisäksi olemme teettäneet puolueettomat testit.

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Ota luonnon oma energia talteen

Aurinkopaneeleilla tuotat puhdasta, päästötöntä energiaa. Aurinkoenergia on ehtymätön luonnonvara. Suomen ilmasto sopii hyvin aurinkosähkön tuotantoon. Paneelit tuottavat sähköä sitä paremmin, mitä viileämpi ilma on. Pitkinä, valoisina kesäpäivinä aurinkoenergiaa syntyy, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Noin puolet aurinkopaneelien tuotannosta muodostuu hajasäteilystä, esimerkiksi pilvisellä säällä.

Jos aurinkosähköä tulee yli oman tarpeen, ylimääräisen sähkön voi myydä sähköyhtiölle. Sähkön käyttö omaan tarpeeseen on kannattavampaa kuin sen syöttö jakeluverkkoon. Myydystä sähköstä saa kuitenkin kunnollisen korvauksen, kun käyttää Scanoffice Aurinkopartnereiden verkkoakkua.

Mietityttääkö aurinkopaneelin hinta? Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet viime vuosina. Hintoja vertaillessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, koska aurinkopaneelien markkinoilla esiintyy ongelmia. Halvan paneelin teho voi olla jopa 20 prosenttia valmistajan ilmoittamaa pienempi (Tekniikka&talous 9.10.2020).

Uusi aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä kestää jopa 700 kilon painon

Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä

  • nostaa paneelin etureunan 200 mm irti katosta, mikä takaa paloturvallisuuden ja parantaa sähkön tuotantoa
  • on erittäin nopea ja helppo asentaa
  • on kotimaisen tuotekehityksen tulos.

Kiinnitysjärjestelmän takuu on huimat 30 vuotta.

Aurinkopaneelisi toimittaa ja asentaa luotettavasti Scanoffice Aurinkopartneri

Seinäjokelaisen yrittäjä Juha Nurmenrinnan perhe valitsi aurinkopaneeliensa asentajaksi Scanoffice Aurinkopartnerin, koska Scanoffice on luotettava maahantuoja ja paikalliselta Aurinkopartnerilta he saavat palvelua koko aurinkopaneelien elinkaaren ajan.

Aurinkopaneelit asennettiin avaimet käteen -periaatteella. Katso videolta, miten asennus sujui.

Kehittynyt teknologia tuottaa aikaisempaa enemmän sähköä

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelien ainutlaatuinen kaksoismoduulirakenne takaa sen, että paneelit tuottavat sähköä myös silloin, kun niiden alaosa on varjossa. Erityisen hyödyllinen tämä ominaisuus on silloin, kun paneelien alaosaan liukuu lunta.

Uudet half-cut-kennot tuottavat tavallista aurinkokennoa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Ne ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös vahvoja ja kestävämpiä kuin tavalliset kennot.

Tummia aurinkopaneeleja punatiilisellä katolla

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous!

Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Uutuus

Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

Uutuus

ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta kaksipuolinen lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

Uutuus

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat HiKu-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-tekn...

Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit

Hanwha Q.PEAK DUO ML-G11 -aurinkopaneelit

Kestävää suorituskykyä huokuvat Hanwha Q CELLS -aurinkopaneelit nyt Scanofficelta!

ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

Uutuus

ZNShine Solarin 545 Wp on paras valinta, kun aurinkopaneelilta halutaan suuri teho, tuotantoa myös paneelin takapuolelta sekä ylivoimainen k...

Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit

Suosittu

Scanoffice Premium -paketit sisältävät kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit, kattokiinnikkeitä myöten. Sofar Solarin huippulaaduk...

Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Orima Solar – aurinkopaneelien kattokiinnikkeet

Orima Solar on suomalainen aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmä 30 vuoden takuulla. Mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysj...

Esdec FlatFix Wave® Plus – Aurinkopaneelin kiinnikkeet tasakatoille

Esdec FlatFix Wave® Plus – Aurinkopaneelin kiinnikkeet tasakatoille

Uutuus

Odotettu uutuus: Pohjolan lumikuormat kestävät aurinkopaneelin kiinnikkeet erityisesti isoille tasakatoille, myös yli 2 metriä pitkille auri...

Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

Orima Alfa Heavy Snow Load – Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä tasakatolle

Orima Alfa Heavy Snow Load -aurinkopaneelien tasakattoteline on erityisesti Pohjolan oloihin suunniteltu paneelien kiinnitysjärjestelmä. Mar...

Sofar Solar -invertterit

Sofar Solar -invertterit

Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottam...

Fronius -invertterit

Fronius -invertterit

Laadukkaat Fronius Symo aurinkosähköinvertterit.

KACO blueplanet -invertterit

KACO blueplanet -invertterit

Erityisesti yritysten käyttöön soveltuvat kolmivaiheiset KACO blueplanet -invertterit ovat nyt saatavilla, aina 125 kW:n kokoluokkaan asti....

Aurinkopaneelien asennus onnistuu hyvin myös talvella

Aurinkopaneelit voi asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Talvi on usein vuoden paras aika aurinkovoimalan rakentamiselle. Aurinkopaneelien asennus kannattaa kuitenkin jättää ammattilaisen huoleksi.

Muistathan, että voit hakea kotitalousvähennystä kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vanhempien asuntoon tehtävästä aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta!

Miten aurinkopaneeli tuottaa sähköä?

Aurinkopaneeli muodostuu monista pienemmistä osista, joita kutsutaan aurinkokennoiksi. Aurinkokenno muuttaa auringonvalon sähköksi. Ketjutettuna kennot muodostavat itse aurinkopaneelin.

Perinteinen aurinkopaneeli tuottaa aurinkosähköä siten, että jokainen sen monista aurinkokennoista on ikään kuin voileipä, jonka molemmat siivut ovat piitä. Pii on puolijohtava materiaali, joka pystyy imemään itseensä auringonvaloa ja muuttamaan sen aurinkosähköksi. Valon vuorovaikutus piin kanssa laittaa elektronit liikkeelle, minkä seurauksena syntyy sähkövirta.

Toimiakseen jokainen aurinkokenno tarvitsee lisäksi oman sähkökentän. Tämän sähkökentän avulla valohiukkasen vapauttamat elektronit siirtyvät muille aurinkokennon osille, jotka muuttavat nämä elektronit käytettävään muotoon.

Invertterin avulla sähköä kodin laitteisiin

Invertterit eli vaihtosuuntaajat muuntavat aurinkopaneelien tuottaman tasavirran (DC) tavalliseen sähköverkkoon ja kodin sähkölaitteiden käyttöön soveltuvaksi vaihtovirraksi (AC). Invertteri huolehtii siitä, että sähkö on normien mukaista, ja samalla se tarkkailee myös sähköverkkoa.

Mallistostamme löydät sopivan laitteen jokaiseen rakennukseen: teholuokkia löytyy pienemmistä 3 kW:n inverttereistä aina suurempiin 125 kW:n inverttereihin. Invertterin teho määräytyy aurinkosähköjärjestelmän tehon mukaisesti.

Inverttereissämme on etäseuranta, ja ne on testattu Suomen oloihin sopiviksi.

Kattavat sertifikaatit ja standardit kertovat laadusta

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä vuosikymmenien ajan, kun ne on valmistettu ammattitaidolla. Valmistusprosessin laadusta merkkinä on erilaisia sertifikaatteja ja standardeja.

Canadian Solarilta ja ZNShine Solarilta löytyvät esimerkiksi ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti, ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti sekä OHSAS 18001:2007 -kansainväliset työterveys- ja työturvallisuusstandardit.

Valikko