Aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium Aurinkosähköjärjestelmät - Varmin tapa siirtyä aurinkosähköön

Aurinkosähkön pientuotanto Suomessa on kasvanut todella nopeasti. Syitä siihen ovat tekniikan kehittyminen ja tuotteiden uusi edullisempi hintataso. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja ja mikä helpointa, kaiken kattavat verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät saat nyt yhdeltä toimittajalta!

Scanoffice-Premium-Aurinkosähköjärjestelmät-Varmin-tapa-siirtyä-aurinkosähköön

Scanoffice Premium Aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Se sisältää kaikki mitä täydelliseen järjestelmään tarvitaan. Järjestelmän asentamisesta vastaa alan ammattilaiset jolloin sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. Saatavilla on myös suuremmat järjestelmät yritysten ja maatilojen käyttöön.

Järjestelmään kuuluvat paneelit, invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja kaapelit tulevat kaikki samassa paketissa. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkönkulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan syöttää sähköverkkoon.

Järjestelmän komponentit on valittu ilman kompromisseja. Tätä ajattelua tukee mm. invertterit, jotka mahdollistavat kahteen eri ilmansuuntaan suunnattujen paneeleiden maksimituoton. Scanoffice on valinnut järjestelmien komponenttitoimittajiksi vain alan parhaita toimijoita laadun takaamiseksi.

Täydellisen aurinkosähköjärjestelmän osat

Teholuokat: 3,3kWp, 4,4 kWp ja 5,5kWp 

Paneeleiden määrät: 12, 16 tai 20kpl

Invertteri: Fronius SYMO 3.0-3-M tai Fronius SYMO 5.0-3-M

Aurinkosähkökaapeli

Turvakytkin

Liittimet: MC4 (uros/naaras)

Kiinnikkeet kattotyypin ja paneelimäärän mukaan

Suuremmat järjestelmät suunnitellaan tehontarpeen mukaan.

Aurinkosähköjärjestelmät-havainnekuva

Hanwha Q Cells aurinkopaneelit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytetään yhden maailman suurimman paneelivalmistajan Hanwhan Q Cells paneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja pelkästään yhdessä kennossa on yli 270 erilaista patenttia. Niiden 7 vuoden tuotekehityksen tulos, Q.Antum-teknologia takaa parhaan tuottokyvyn jopa epäsuorassa valossa. Paneelit on suunniteltu Hanwha Q Cellsin tuotekehitysyksikössä Saksan Thalheimissa. Hanwha konsernin liikevaihto on n. 53 miljardia USD.

Q.PLUS BFR-G4.1 275 paneelin tekniset tiedot

aurinkopaneli-Q.PLUS BFR-G4.1 275

  • 275Wp paneeli
  • Mitat – 1670mm x 1000mm x 32mm kehyksen kanssa
  • Q.antum teknologia – suurempi tuotto pienemmällä pinta-alalla
  • Innovatiivinen all-weather teknologia – optimoitu tuotto hämärässä ja vaihtuvissa lämpötiloissa
  • Pitkäaikainen tuottotakuu – Anti-PID teknologia, Hot-Spot suoja ja jäljitettävissä oleva laatuleima, Tra. Q
  • Kevyt ja laadukas runko – sertifioitu lumikuorma 5400 Pa ja tuulikuorma 4000 Pa 

Valmistajan myöntämä takuu:

  • 12 vuoden tuotetakuu ja 25v lineaarinen tuottotakuu
  • Vähintään 92% teho 10 vuotta
  • Vähintään 83% teho 25 vuotta

Fronius aurinkosähköinvertterit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät invertterit tulevat Itävaltalaiselta Froniukselta. Froniuksen Symo-sarjan invertterit vastaavat jo nyt huomisen haasteisiin. Niistä löytyy vakiona WLAN- ja ethernet liitynnät ja mm. Smart Grid - älykkään sähköverkon valmius. Symo-sarjan invertterit ovat 3-vaiheisia, jolloin kiinteistöön saadaan maksimi hyöty tuotetusta sähköstä. Olemme valinneet järjestelmiimme kahden lappeen asennuksen mahdollistavat invertterimallit jotka helpottavat paneeleiden sijoittelua ja parantavat vuosituottoa. Inverttereillä on rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden takuu ja järjestelmän toimintaa voi seurata SolarWeb-portaalin avulla tai helposti invertterin näytöltä.

InvertteriFronius SYMO 3.0-3-MFronius SYMO 5.0-3-M
Mitat (mm)645x431x204645x431x204
Paino (kg)19,919,9
Nimellisteho (W)30005000
Input-jännite, max (V)10001000
MPP jännitealue (V)150-800163-800
MPP-säätimet (kpl)22
Hyötysuhde (%)98.098.0
IP-luokitusIP 65IP 65

Fronius-aurinkosähköinvertterit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Siksi myös kattokiinnikejärjestelmä on valittu tarkkaan. Käytämme Suomessa valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat testattuja Suomessa yleisimmin käytetyissä katoissa. Näin varmistamme että paneelit pysyvät katolla kovallakin tuulella eikä vaaraa vuodoista ole.

Jokaiselle kattotyypille on oma kiinnitysjärjestelmä sen mukaan montako paneelia kohteeseen asennetaan. Kiinnikejärjestelmä on suunniteltu niin ettei hävikkiä synny ja asennus on nopeaa ja kustannustehokasta. 

Kattokiinnikejärjestelmä sisältää kaikki mitä kunnolliseen kiinnitykseen tarvitaan, ruuveista ja muttereista lähtien. Kiinnikkeiden materiaali on kestävää Magnelis-pinnoitettua terästä, joka on vähintään 3 kertaa kestävämpi kuin sinkitty teräs. Pidempi kiinnikeväli tuo asennukseen nopeutta ja kustannustehokuutta. Mukana tulevat myös ohjeet oikeaoppiseen asentamiseen kullekin kattotyypille. 

Lataa esite.