Tärkeä tiedote Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuista

Lämpöpumppujen toimivuuden kannalta on olennaista, että Suomen markkinoille tuodut mallit ovat sellaisia valmistajan laitteita, jotka ovat suunniteltu toimivaan Pohjolan oloissa. Ilmalämpöpumpuissa erot mallien välillä ovat merkittäviä ja yleensä vain pieni osa valmistajan mallistosta on suunniteltu Pohjolan oloihin toimiviksi ilmalämpöpumpuiksi. Laitteissa on eri ohjelmat ja Pohjolan olosuhteisiin suunnitelluissa malleissa on suoraan tehdasasenteiset integroidut ulkoyksikön sulanapitoautomatiikat.

Suomen markkinoille on tuotu myös Etelä-Euroopan Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppumalleja, joita ei ole suunniteltu toimimaan Pohjolan oloissa. Tällaisissa malleissa voi olla esim. jälkiasennettu ulkoyksikön pohjavastus, joka ei kuitenkaan muuta tehtaan takaamaa alinta toimintalämpötilaa -10 asteesta esim. myyjäliikkeen lupaamaan -25 asteeseen. 

Vuonna 1984 perustettu Scanoffice Oy on toiminut jo vuodesta 2004 Mitsubishi Electric lämpöpumppujen virallisena maahantuojana Suomessa ja vastaa maahantuomiensa laitteiden soveltuvuudesta Suomen markkinoille. Laitteiden takuuasiat, varaosahuolto, tekninen tuki, jälleenmyyjäverkoston koulutus sekä varaosien saatavuus Scanoffice Oy:n maahantuomiin laitteisiin kuuluu luonnollisesti vastuullemme.

Hankkiessasi Mitsubishi Electric lämpöpumpun, tarkista jälleenmyyjältäsi, että se on Scanoffice Oy:n maahantuoma. Scanofficen maahantuomat laitteet tunnistat myös ”Imported by Scanoffice” tarrasta sekä Hankintaturvatarrasta laitteen pakkauksessa, joka on vakuus tuotteen laadun lisäksi turvallisesta hankinnasta vuosiksi eteenpäin.