Maalämpöpumput

Alpha innotec maalämpöpumput PWZS - NORDIC - UUTUUS!

   Tästä Scanvarm.fi sivulle

Maalämpöpumput

Laadukkaat Alpha innotec -maalämpöpumput ja varaajat valmistetaan Saksassa. Alpha innotecin maahantuojana Suomessa toimii Scanoffice Groupiin kuuluva Scanvarm Oy Ab. Lue lisää! https://www.scanvarm.fi/tuotteet/tuoteryhmat/maalampopumput. Meiltä saat lisäksi kaikki tarvittavat asennustarvikkeet maalämpöpumpun asennukseen.

Alpha innotec PWZS Nordic -maalämpöpumppu

Alpha innotecin PWZS NORDIC-sarjan pumppuja on saatavilla 4,7kW:sta aina 12kW asti. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu vaihtoventtiili, ohivirtausventtiili, 9kW läpivirtausvastus ja säädettävät liuos- ja latauspumput. Lisäksi siinä on 186l ruostumattomasta teräksestä valmistettu käyttövesivaraaja, joka takaa käyttöveden riittävyyden. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 626 x 1850 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1 ja se on aina vakiona etähallittavissa Internetin yli. Lue lisää! (http://www.scanoffice.fi/fi/alpha-innotec-maalampopumput-pwzs-nordic-uutuus)

Alpha innotec Käyttövesivaraajat

Alpha innotecin käyttövesivaraajat ovat suunniteltu lämpöpumppukäyttöön. Varaajat ovat emalipinnoitettua ja niissä on suojaava magnesiumanodi. Varaajissa on latauskierukka, jolla lämpö viedään varaajaan, joka on täynnä käyttövettä. SWWS-varaajissa on myös aurinkokierukka jolloin siihen voidaan liittää aurinkokeräinjärjestelmä. Käyttövesivaraajista on valmiit suositukset eri lämpöpumpputehoille. Käyttövesivaraajien eriste on aina kiinteä

Alpha innotec Puskurivaraajat

Alpha innotecin lämmityksen puskurivaraajia on 62 litrasta aina 2000 litraan. Varaajat on suunniteltu nimenomaan lämpöpumppukäyttöön. Osassa varaajia on irrotettava eriste joka helpottaa niiden kuljetusta ahtaisiin paikkoihin. Varaajien materiaali on ns. mustaa rautaa.

Maalämpöpumppu – erinomaisen fiksu valinta

Maalämpöpumppujen suunnittelussa on tarkoin huomioitu Suomen kylmät erityisolosuhteet niin lämmitystarpeen mitoituksessa kuin lämpimän käyttöveden riittävyydessä.

Aurinko lämmittää myös täällä pohjoisella pallonpuoliskolla niin tehokkaasti, että maahan varastoitunut lämpöenergia riittää vaivattomasti lämmittämään asuntosi läpi koko kylmän Suomen talven. Tämän luonnon oman, puhtaan energian saat tehokkaasti hyödynnettyä maalämpöpumpullasi.

Säästösi lämmityskuluissa jopa 80 %!

Esimerkiksi keskikokoinen asunto, jonka vuotuinen lämmöntarve on n. 20.000–25.000 kWh vuodessa, voidaan lämmittää vain murto-osalla tästä tehotarpeesta – vain noin 5000–6000 kWh/vuosi – ei siis ihme, että yli puolet uusien omakotitalojen rakentajista valitsee lämmitysmuodoksi maalämmön!

Maalämpöpumppu soveltuu myös erinomaisesti peruskorjauskohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako (patteri, lattialämmitys) ja joissa nykyinen vanha ja tehoton (öljy- tai suorasähkö) lämmitysjärjestelmä uusitaan energiapihiin ja ympäristöystävälliseen maalämpöön.