Avoimet työpaikat ja avoin hakemus

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita

Ruotsin markkinoilla. Suomalaisessa omistuksessa olevan yritysryhmän liikevaihto ylittää 33 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 45 henkilöä. Maaliskuussa 2017 muutimme viihtyisään juuri valmistuneeseen toimitaloomme Espoon Juvanmalmille.

 Etsimme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT OSASTOLLE

Tehtävänäsi on aurinkosähköjärjestelmät osaston käynnistäminen ja kasvattaminen yhtiössämme. Tuotteiden jakelu kuluttajille tapahtuu pääsääntöisesti kattavan lämpöpumppujälleenmyyjäverkostomme kautta, mutta käynnistät myynnin myös suurempiin kohteisiin B to B pohjalta.

Edellytämme Sinulla olevan aikaisempaa kokemusta aurinkosähköjärjestelmien myynnistä. Tunnet asiakkaiden tarpeita ja toiveita ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Luonteeltasi olet pioneerihenkinen uuden luoja, joka ei pelkää haasteita.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energiasäästöalan johtavassa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja muiden osastojen myyntiorganisaation tuen ja useita satoja jälleenmyyjiä käsittävän jakeluverkostomme potentiaalin. Sinusta tulee tärkeä pelaaja ammattitaitoisessa tiimissämme.

Odotamme sinulta paljon ja tarjoamme Sinulle tietenkin vastaavasti kilpailukykyiset edut.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voit tutustua kotisivuillamme: www.scanoffice.fi.

Tiedustelut myynti- ja markkinointijohtaja Terho Jousimies p. 0400 571 868 tai hallituksen puheenjohtaja Mikko Sandberg p. 040 556 2929. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 20.03.2018 mennessä osoitteeseen: terho.jousimies@scanoffice.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti niiden saavuttua.

Yhteystiedot
Koulutus
Kielitaito (asteikolla 1–5)
Työkokemus
Työ
Yleistä