Avoimet työpaikat ja avoin hakemus

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla. Suomalaisessa omistuksessa olevan yritysryhmän liikevaihto on noin 32 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 40 henkilöä. 

Haemme tiimiimme iloista, ulospäinsuuntautunutta, asiakaspalveluhenkistä

MYYNTIASSISTENTTIA

työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä

Tärkein tehtäväsi on jälleenmyyjäverkostomme asiakaspalvelutehtävät; tilausten vastaanotto ja B-to-B asiakaspalvelu puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse. Myyntiassistentin toimenkuva on laaja erinäisissä myynnin ja yrityksen muiden toimintojen avustavissa tehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu myös oma vastuualueenasi asiakastietokannan ylläpito järjestelmään, postitusrekisterien ylläpito, postitusten organisointi ja toteutus, kotisivujen karttapäivitykset sekä talon sisäinen viestintä.

Edellytämme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ymmärrystä asiakkaan tärkeydestä yritykselle. Edellytämme myös työkokemusta tiimityöskentelystä, sillä päivittäinen työ tehdään kolmen hengen myyntiassistentti-tiimissä, jossa töitä jaetaan myös keskenään tilanteen mukaan.  Edellytämme myös laajempia tiimityötaitoja tehdä yhteistyötä koko yrityksen henkilöstön kanssa.

Toivomme sinulta nopeaa omaksumiskykyä niin myytävien tuotteiden kuin käytettävien järjestelmienkin osalta. Käytössämme on tällä hetkellä Nova, mutta koko ERP järjestelmänvaihto on suunnitteilla. Osaat käyttää MS officen työkaluja sekä tunnet nopeasti oppivasi myös muita tarvittavia ohjelmia ja sovelluksia. Kaiken kiireenkin keskellä muistat iloisen ja positiivisen mielen, etkä arkaile tarttua uuteenkaan eteen tulevaan tehtävään. Toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit Espoon Juvanmalmilla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2017 mennessä sähköpostitse: rekry@scanoffice.fi

 

 

Yhteystiedot
Koulutus
Kielitaito (asteikolla 1–5)
Työkokemus
Työ
Yleistä