Ilmalämpöpumppu viilentää tehokkaammin kodin ja työtilat kesähelteillä

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpulla asuntosi viilenee vaivattomasti. Viileän raikas sisäilma lisää asumismukavuutta ja auttaa jaksamaan kotikonttorin kiireet helteilläkin. Sisäilmasta tulee myös terveellisempää ja parempaa hengittää, kun tehokkaat ilmansuodattimet puhdistavat sitä. Kotisi on linnasi, joten miksi et myös varustelisi sitä sen mukaan?

Turvallinen asennus myös korona-aikana

Jälleenmyyjämme ovat saaneet ohjeet siitä, miten ilmastointilaitteet voi asentaa turvallisesti niin, että sinun ei tarvitse pelätä koronan leviämistä. Ota yhteyttä sinua lähimpään jälleenmyyjään ja sovi hänen kanssaan asennuksesta. Toimi nopeasti, että ehdit saada jäähdytyksen kotiisi kesäksi, ennen kuin asennusruuhkat alkavat!

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu kohdistaa lämmöntarpeen sinne missä ihmiset oleskelevat

Miksi Mitsubishi Electric?

 • Energiatehokas
 • Korvia hivelevän hiljainen
 • Ympäristöystävällinen kylmäaine
 • Kaunis, moderni muotoilu
 • Tasainen ja miellyttävä jäähdytysilma ilman vedontunnetta
 • Tehokas ilmansuodatus ja puhtaampi sisäilma
 • Useita eri malleja kaikkiin käyttötarkoituksiin
 • Nopeat varaosatoimitukset
 • Kattava takuu
 • Laaja ja ammattitaitoinen jälleenmyyjäverkosto.

Viileässä on mukavampi työskennellä

Teetkö töitä kotona? Viileässä ilmassa on mukavampi työskennellä kuin tukalassa helteessä. Jo muutaman asteen viilennys riittää tekemään sisäilmasta raikkaan ja miellyttävän. Samalla ilma puhdistuu hienojakoisista hiukkasista.

Kaikkein tehokkain sisäilman jäähdyttäjä on kiinteästi asennettu ilmalämpöpumppu. Se on hyvä vaihtoehto koneelliseen ja samalla ekologiseen jäähdytykseen. Mikä parasta, talvella laite lämmittää niin, että säästät selvää rahaa energiakustannuksissa.

Jäähdytys ei tuo isoa lovea kokonaiskulutukseen: esimerkiksi talon viilennys kuumana kesänä ilmalämpöpumpulla maksaa vain noin 6–42 euroa – koko kesän ajalta!

Perinteisen ilmalämpöpumpun lisäksi Mitsubishi Electricillä on vain jäähdytykseen tarkoitettu, edullisempi HR COOL -ilmanjäähdytin. Se soveltuu erityisesti kerrostalohuoneistojen viilentämiseen.

Asiakkaat tyytyväisiä viilennykseen

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen jäähdytystehoon. Esimerkiksi Kirkkonummella Veikkolassa sijaitsevan omakotitalon asukkaat asennuttivat ala- ja yläkertaan erilliset ilmalämpöpumput viilennykseen ja lämmitykseen. He pitävät Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppua kesäajan pelastuksena.

Millaiseen tilaan sinä kaipaat viilennystä? Jos kaipaat apua sopivan laitteen valinnassa, jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään.

Veikkolassa sijaitsevan omakotitalon julkisivukuva kesäisessä tunnelmassa

Mitsubishi Electric kestää useita vuosia – takuulla!

Kun valitset Mitsubishi Electric -ilmanjäähdyttimen, voit luottaa siihen, että saat täyden hyödyn investoinnistasi. Suomalaisen Scanofficen maahantuomien tuotteiden korkean laadun takaa useiden vuosien tuotekehitys. Kaikki laitteet on testattu Suomen oloihin sopiviksi, ja niille on myönnetty usean vuoden takuu.

Scanoffice on kotimainen perheyhtiö, joka on tuonut maahan ja kehittänyt ilmastointilaitteita jo yli 35 vuoden ajan. Henkilökuntaan kuuluu noin 60 alan ammattilaista. Scanoffice kuuluu Scanoffice Group -yhtiöihin, jotka toimivat koko Skandinavian alueella.

Hankintaturvatuote -merkki kertoo tuotteesta, joka tarjoaa kaiken sen mitä tarvitset saadaksesi investoinnillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Hankintaturvatuote logo

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput jäähdytykseen

Pyydä ratkaisuehdotus!

Kotitaloudet

Pyydä katselmus ja ratkaisuehdotus

Pyydä lähintä Scanoffice-jälleenmyyjää tekemään katselmus ja ratkaisuehdotus kiinteistöösi täyttämällä alla oleva lomake.

Voit myös olla suoraan yhteydessä lähelläsi sijaitsevaan jälleenmyyjäämme. Jälleenmyyjä pystyy palvelemaan sinua kaikissa laitteen valintaan, asennukseen, asennuspaikkaan, hintoihin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa.

  Olen kiinnostunut

  Suuret kiinteistöt

  Jätä yhteydenottopyyntö suuriin kiinteistöihin erikoistuneelle tiimillemme. Etsimme sopivan asennuskumppanin ja olemme sinuun yhteydessä!

   Valikko