Ilmastointilaite kotiin ennen kesän helteitä

Ilmastointilaitteiden sesonki on alkanut. Nyt on oikea aika hankkia viilennystä kotiin, ennen kuin kesän helteet alkavat. Malleja on vielä hyvin saatavilla, ja laitteen voi asentaa turvallisesti myös korona-aikana.

Työnteko sujuu viileässä kodissa

Teetkö töitä kotoa käsin? Viileässä ilmassa on mukavampi työskennellä kuin tukalassa helteessä. Jo muutaman asteen viilennys riittää tekemään sisäilmasta raikkaan ja miellyttävän. Samalla ilma puhdistuu hienojakoisista hiukkasista.

Kaikkein tehokkain sisäilman jäähdyttäjä on kiinteästi asennettu ilmalämpöpumppu. Se on hyvä vaihtoehto koneelliseen ja samalla ekologiseen jäähdytykseen. Mikä parasta, talvella laite lämmittää niin, että säästät selvää rahaa energiakustannuksissa.

Katso Mikon kokemukset ilmalämpöpumpun asennuksesta

Lämpö jakautuu nyt tasaisemmin ja asuminen on paljon miellyttävämpää kuin pelkän sähkölämmityksen aikana. Olemme tyytyväisiä.
Mikko Vikström Yrittäjä, Rovaniemi

Asennus onnistuu myös korona-aikana

Jälleenmyyjämme ovat saaneet ohjeet siitä, miten ilmastointilaitteet voi asentaa turvallisesti niin, että sinun ei tarvitse pelätä koronan leviämistä. Ota yhteyttä sinua lähimpään jälleenmyyjäämme ja sovi hänen kanssaan asennuksesta.

Ilmastointilaitteen asennus on ammattilaisen työtä

Tarkista ilmastointilaitteen teho ennen ostopäätöstä

Ilmalämpöpumppujen vertailu kannattaa, koska niiden tehossa on merkittäviä eroja. Jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Nyt on oikea aika toimia

Jos kaipaat viilennystä kotiisi, toimi nopeasti. Ilmastointilaite kannattaa hankkia nyt, koska sesonki on vasta alkanut ja malleja on vielä hyvin saatavilla. Myös asennusaikoja löytyy vielä hyvin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katso ilmalämpöpumppu-oppaastamme, mitä ilmastointilaitteen hankinnassa on hyvä ottaa huomioon.

Toteuta unelmasi SOG-rahoituksen avulla

Onko haaveenasi saada helpotusta kesähelteisiin, mutta ilmalämpöpumpun hankinta tuntuu juuri tällä hetkellä liian isolta investoinnilta? Haluamme auttaa sinua toteuttamaan haaveesi SOG-rahoituksen avulla.

Rahoitus on turvallinen vaihtoehto, koska ilmalämpöpumppu säästää energiaa vuositasolla ja voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä. Lue lisää rahoitusmahdollisuudesta ja ota yhteyttä jälleenmyyjään.

Maksa vähemmän lämmityksestä - Scanoffice
Mitsubishi Electric LN35 -ilmalämpöpumppu, maahantuoja Scanoffice Oy, referenssi omakotitalo Rovaniemi
Scanofficen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja on helppo käyttää.
Valikko