Energiatehokkaat ja laadukkaat lämpöpumput Pohjoismaiden suurimmalta maahantuojalta

Valitettavasti puhelinpalvelumme ei toimi tällä hetkellä Espoossa tapahtuneen maakaapelin katkeamisen vuoksi. Pahoittelemme tapahtunutta.
Scanofficen lämpöpumput maksimoivat mukavuuden niin kodeissa kuin liiketiloissa ympäri vuoden. Kovilla talvipakkasilla nautit lämpöpumppujen tuomasta lämmöstä murehtimatta lämmityskulujen suuruutta ja kesähelteillä voit viilentää tilan mukavan raikkaaksi – tietenkin energiatehokkaasti!

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa yli 50% lämmityskustannuksissa, samalla ympäristöstä välittäen.

Jäähdytys

Ilmanjäähdytin (ilmastointilaite) pitää sisäilman raikkaana ja viileänä kuumallakin kesäpäivällä. Täältä löydät Scanofficen maahantuomat siirrettävät, seinämalliset ja kattomalliset ilmanjäähdyttimet kotiin tai työpaikalle.

Aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät kaikenkokoisiin ratkaisuihin.

Maalämpöpumput

Maalämpöpumpulla lämmität mahdollisimman halvalla ja ympäristöä säästäen. Se sopii niin uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

Ilmanvaihtolaitteet

Mitsubishi Electric Lossnay- sekä Mobair-ilmanvaihtolaitteet tekevät työ- tai asuintiloista raikkaat ja parantavat sisäilman laatua.

SOG-rahoituksella voit toteuttaa energiansäästöhankkeesi joustavasti ja helposti.

Lämpöpumpun rahoitus joustavasti osamaksulla

Haluaisitko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, mutta Sinulla ei tällä hetkellä ole käyttää tarvittavaa rahamäärää lämmitysjärjestelmäsi uusimiseen?

Pyydä tarjous jälleenmyyjältämme!

Testattu Pohjolan vaativissa oloissa

Olemme testanneet ja varmistaneet, että tuotteet sopivat Suomen oloihin, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

Analysoitavana on ollut useita maahantuomiamme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja sekä kilpailijoiden lämpöpumppuja, jotka teknologian tutkimuskeskus (VTT) tutkii tarkasti ja raportoi kattavan analyysin lämpöpumppujen tehokkuudesta.

Valikko