Löydä oikeat tuotteet pienille kiinteistöille

Lämpöpumppu on erinomainen laite lämmityksen kustannusten alentamiseen. Ilmalämpöpumppu mahdollistaa lämmityskustannusten alenemisen jopa 40% varsin maltillisella investoinnilla. Lämpöpumput mahdollistavat asuinmukavuuden paranemisen, ja niitä voidaan käyttää kesällä asunnon tai lomakohteen viilennykseen ja ilma-vesilämpöpumpuillamme hoituu myös käyttöveden tuottaminen.

Mikäli haluat lämmittää mahdollisimman halvalla ja ympäristöä säästäen, suosittelemme teille ilma-vesilämpöpumppua.  Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää lämmityskustannuksissa jopa yli 50% ja laite toimii erinomaisesti kovimpinakin pakkaspäivinä ulkolämpötilan ollessa jopa -28 °C.

Maalämpöpumppu on myös erinomainen ratkaisu, joka käyttää hyväkseen maahan sitoutunutta auringon energiaa jonka avulla lämmityskuluissa voidaan säästää jopa 80% verrattuna sähkö- tai öljylämmitykseen.

Asunnon koko on tärkeässä asemassa määritettäessä lämpöpumpun valintaa. Kun ilmalämpöpumppua valitaan, kannattaa pumppu valita asunnon kokoon sopivaksi. Ilma-vesilämpöpumppumme soveltuvat myös nykyään ahtaimpiinkin tiloihin kompaktin koon vuoksi.

Miten valita paras ilmalämpöpumppu?

Kun mietit ilmalämpöpumpun valintaa kannattaa huomioida asunnon koko ja lämmöntarve. Tämän lisäksi nykyinen lämmitysjärjestelmä sekä asunnon pohjapiirustus vaikuttavat valintaan. Asunto, jossa on korkeat ikkunat vaatii esimerkiksi enemmän lämpöpumpulta kuin asunto jossa ei ole. Suosittelemme, että asiakas pyytää asennusliikkeen paikan päälle katsomaan, mikä ilmalämpöpumppu sopii parhaiten kohteeseen. Samaan aikaan voidaan myös katsoa mihin ilmalämpöpumppu tulisi sijoittaa mahdollisimman suuren hyödyn saamiseksi, jotta löytyisi kohteeseen paras ilmalämpöpumppu.

Miten valita paras ilma-vesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti säästetyllä energialla, lämmityskustannuksissa tämä näkyy jopa yli 50% säästöinä. Öljyllä ja sähköllä lämmittäminen on kallista ja ympäristöä rasittavaa.

Valikko