Ammattitaitoinen lämpöpumpun asennus Scanofficen jälleenmyyjältä

Suosittelemme teettämään lämpöpumpun asennuksen kokonaisuudessaan asennusliikkeellä. Siten asennustyön kokonaisvastuu säilyy urakointiliikkellä ja on sen vastuuvakuutuksen piirissä. Scanoffice edellyttää aina kaikilta jälleenmyyjiltään joko omia asennuksen vaatimia lupia tai tietoa siitä, että myös alihankkijoilla on tarvittavat luvat.

Ammattimainen asennusliike

Ammattitaitoiset ja luvanvaraiset jälleenmyyjämme auttavat sinua ilmalämpöpumpun valinnassa, mitoituksessa ja asennuksessa vaikka avaimet käteen -toimituksella.

Takuu, joka pysyy

Kun ilmalämpöpumpun asentaa luvanvarainen toimija, on laitteen takuu voimassa. Varmistamme myös varaosien saatavuuden vielä kymmenen vuoden päästä hankinnasta.

Tyytyväinen asiakas

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä. Varmistamme, että ilmalämpöpumppusi asentaa Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä. Näin voit keskittyä nauttimaan lämpöpumppusi tuottamasta säästöstä.

Lämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa

Maahantuojan myöntämä takuu ja kotivakuutuksen tarjoava turva vaarantuvat, mikäli asennus tehdään ilman tarvittavia lupia. Lämpöpumppujen asennus itse tai sen teettäminen luvattomalla yrittäjällä on kielletty.

Tarkista lupa Tukesin rekisteristä

Lämpöpumppuja saa pääasiassa asentaa vain yritys tai asentaja, jolla on tarvittavat luvat. Yritysten tiedot löytyvät Tukesin toiminnanharjoittajat-rekisteristä ja asentajat Tukesin kylmäalan pätevyysrekisteristä.

Sellaisten hermeettisesti suljetut lämpöpumput, joissa on suljettu kylmäpiiri, voidaan asentaa ilman kylmäainelupaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Alpha Innotec- maalämpöpumput. Asennukseen vaaditaan kuitenkin tarvittavat sähkö- ja lvi-työluvat.

Tilanteessa, jolloin suljetun kylmäainepiirin lämpöpumppuun tehdään huollon tai korjauksen yhteydessä kylmäainepiiriin liittyviä töitä, tulee korjaajalla olla asianmukaiset kylmäaineluvat.

Lämpöpumppua ei saa myydä ilman asennusta

Lämpöpumppua, jonka asentaminen vaatii voimassa olevat kylmäaineluvat, ei saa myydä ilman asennusta. Asia kannattaa tarkistaa, jos ostat ilmalämpöpumpun netistä tai rautakaupasta.

Mikäli lämpöpumppu myydään ilman asennusta, tulee myyjän ennen myyntiä olla varmistunut siitä, että lämpöpumpun asentaa pätevöity asennusliike ja henkilö.

Yritys joka toimii asianmukaisesti täyttää yhdessä asiakkaan kanssa Suomen Ympäristökeskuksen ilmoituslomakkeen pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä.

Valikko