Ammattimainen asennusliike

Ammattitaitoiset ja luvanvaraiset jälleenmyyjämme auttavat ilmalämpöpumpun valinnan, mitoituksen ja asennuksen kanssa vaikka avaimet käteen toimituksella.

Takuu, joka pysyy

Kun ilmalämpöpumpun asentaa luvanvarainen toimija, on laitteen takuu voimassa. Varmistamme myös varaosien saatavuuden vielä kymmenen vuoden päästä hankinnasta.

Tyytyväinen asiakas

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä. Varmistamalla, että ilmalämpöpumppusi asentaa Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä voit rauhassa nauttia lämpöpumppusi tuottamasta säästöstä.

Suosittelemme lämpöpumppuasennuksen teettämisen kokonaisuudessaan asennusliikkeellä. Asennustyön kokonaisvastuu säilyy urakointiliikkellä ja on heidän vastuuvakuutuksensa piirissä. Scanoffice edellyttää aina kaikilta jälleenmyyjiltään joko omia asennuksen vaatimia lupia tai tietoa luvat omaavasta alihankkijasta.

Maahantuojan myöntämä takuu ja kotivakuutuksen tarjoava turva vaarantuu mikäli asennus tehdään ilman tarvittavia lupia, eli lämpöpumppujen asennus itse tai sen teettäminen luvattomalla yrittäjällä on kielletty.

Lämpöpumppuja saa pääsääntöisesti asentaa vain tarvittavat luvat omaava yritys ja asentaja. Yrityksien tiedot löytyvät Tukesin toiminnanharjoittajat-rekisteristä ja asentajat Tukesin kylmäalan pätevyysrekisteristä.

Hermeettisesti suljettujen lämpöpumppujen,(laite jossa on suljettu kylmäpiiri) kuten esimerkiksi Alpha Innotec- maalämpöpumput voidaan asentaa ilman kylmäainelupaa. Asennus on kuitenkin luvanvaraista toimintaa, ja tällaisen maalämpöpumpun asennukseen vaaditaan tarvittavat sähkö- ja lvi-työluvat. Tilanteessa, jolloin suljetun kylmäainepiirin lämpöpumppuun tehdään huollon tai korjauksen yhteydessä kylmäainepiiriin liittyviä töitä, tulee korjaajalla olla asianmukaiset kylmäaineluvat.

Mikäli ostat ilmalämpöpumpun netistä tai rautakaupasta, tulee huomioida että lämpöpumppu jonka asentaminen vaatii voimassa olevat kylmäaineluvat on kielletty myydä ilman asennusta. Mikäli lämpöpumppu myydään ilman asennusta, tulee myyjän ennen myyntiä olla varmistunut siitä, että asennuksen suorittaa pätevöity asennusliike ja henkilö.

Yritys joka toimii asianmukaisesti täyttää yhdessä asiakkaan kanssa Suomen Ympäristökeskuksen ilmoituslomakkeen pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä.

Valikko