Scanofficen jälleenmyyjät

Scanofficella on yli tuhat jälleenmyyjää, joista kaikkia ei ole esitelty sivustollamme. Tältä sivulta löydät luokittelun, jolla tunnistat Scanofficen jälleenmyyjäyrityksen. Voit myös varmistaa, että sinulle tarjoava yritys on Scanofficen jälleenmyyjä, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@scanoffice.fi.

Scanofficen maahantuomat ja toimittamat ilma- ja ilmavesilämpöpumput tunnistat Hankintaturvatuote sekä Imported by Scanoffice -merkistä.

Hankintaturvaliike

Hankintaturvaliikkeet ovat palvelleet kuluttajia jo yli kymmenen vuotta!

Hankintaturvaliikeketju muodostettiin aikana, jolloin elettiin ilmalämpöpumppujen suurta ja nopeaa kasvukautta. Maahantuojia, jälleenmyyjiä ja asentajia tuli alan kasvun houkuttelemana mitä erilaisimmista lähtökohdista mukaan räjähdysmäisesti kasvavalle alalle. Toimintaa määrittelevä lainsäädäntökin oli vasta muotoutumassa. Tässä villin lännen tilassa Scanoffice halusi erottautua luotettavaksi toimijaksi yhdessä silloisten suurimpien jälleenmyyjiensä kanssa. Näin syntyi Scanofficen ohjaama valtakunnallinen Hankintaturvaliikeketju.

Hankintaturvaliikeketju on edelleen vankka osa Scanofficen ilmalämpöpumppumyyntiä. Tänä päivänä Hankintaturvaliikkeitä on noin neljäkymmentä, edustaen vahvaa osaamista ja ammattitaitoa.

Hankintaturvaliikkeiden lisäksi Scanofficen maahantuomia lämpöpumppuja myy myös satoja muita jälleenmyyjiä.

Scanoffice lämpöpumppu dealer logo

Scanoffice Lämpöpumppu-Dealer

Scanoffice Lämpöpumppu-Dealer on luotettava ja pitkäaikainen jälleenmyyjämme, jolla on alan kokemusta! Lämpöpumppu-Dealer ketju perustettiin jo yli 10 vuotta sitten ja siihen kuuluu yli 150 liikettä ympäri Suomen maan. Tuemme ja koulutamme jatkuvasti Dealereitämme niin teknisissä kuin myynnillisissäkin asioissa. Tämä luotettava toimija saa tuekseen meiltä erillisen yhteyshenkilön, jonka kanssa asioiminen takaa alan hermolla olevat nykyaikaiset tekniset ratkaisut lähes kaikkiin kohteisiin.

Scanoffice Lämpöpumppu-Dealerin tunnistat oheisesta logosta.

Scanoffice Energiapartneri

Scanoffice Energiapartneri on luotettava ja pitkäaikainen jälleenmyyjämme, jolla on energia-alan monipuolista osaamista! Heiltä löydät oikeat lämpöpumppu- ja energiaratkaisut kotiisi. Energiapartnereitamme on jo yli sata ympäri Suomen maan.

Tuemme ja koulutamme jatkuvasti Energiapartnereitamme niin teknisissä kuin myynnillisissäkin asioissa. Tämä luotettava toimija saa tuekseen meiltä erillisen yhteyshenkilön jonka kanssa asioiminen takaa alan hermolla olevat nykyaikaiset tekniset ratkaisut lähes kaikkiin kohteisiin. Scanoffice Energiapartnerin tunnistat Scanoffice Energiapartneri -logosta.

Scanoffice Aurinkopartneri

Scanoffice Aurinkopartneri on luotettava aurinkosähköalan toimija, jolta saa Pohjoismaiden olosuhteisiin suunnitellut aurinkovoimalat vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Vuodesta 1984 toiminut suomalainen Scanoffice Oy toimii tuotteiden maahantuojana, joka takaa toimivan jälkimarkkinointipalvelun vuosiksi eteenpäin.

Aurinkosähköala on Suomessa verrattain nuori. Verkkoon kytkettyjä voimaloita on myyty suuremmassa mittakaavassa vasta muutaman vuoden ja toimintaa ohjaava lainsäädäntökin on vasta muotoutumassa. Aurinkosähkövoimaloiden myynnin odotetaan kaksinkertaistuvan Suomessa seuraavien vuosien aikana ja tämä kasvu houkuttelee nyt alalle suuren määrän uusia toimijoita.

Vakavarainen yli 35 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä Scanoffice haluaa erottautua luotettavana toimijana myös aurinkovoimaloissa, minkä seurauksena perustettiin valtakunnallinen Scanoffice Aurinkopartneri -ketju. Suuri osa Aurinkopartnereista on toiminut Scanofficen kumppanina vuosikausia. Scanoffice kouluttaa ja tukee Aurinkopartnereitaan niin teknisissä kuin myynnillisissäkin asioissa.

Ammattitaito ja laadukkaat komponentit sekä taattu jälkimarkkinointi, kuten varaosat ja takuu- ja huoltopalvelu ovat tärkeitä, koska aurinkovoimaloiden elinkaari on jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnereihin voit luottaa!

Valikko