Lämpöpumpun rahoitus joustavasti osamaksulla

Lämpöpumppu osamaksulla

Voit nyt hankkia lämpöpumpun osamaksulla edullisesti ja ilman omaa pääomaa. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. OP-rahoituksella on edullinen korko, ja rahoituksen takaisinmaksuaika on joustava.

Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat sinua laskemaan vuosittaisen energiankulutuksen pienenemisestä saatavan säästön, ja voit mitoittaa investoinnin vaatiman rahoituksen. Voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä.

Lämpöpumpun rahoitusta mietittäessä kannattaa muistaa, että investointi maksaa itsensä takaisin säästöjen muodossa. Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka lämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun lämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Muistathan myös, että voit vähentää osan asennuksesta koituvista kustannuksista verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille.

OP-Rahoitus

 • Rahoitus 2 500 – 50 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

SOG rahoitus

Tee hakemus tästä:

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 500 – 30 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.*
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

*SOG-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 09/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 955,54 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE

*OP-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %: luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 03/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 955,54 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 €:n minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kuukautta. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Ilmalämpöpumpun rahoitus on edullista

Kun hankit ilmalämpöpumpun osamaksulla, saat sen käyttöösi nopeasti ja helposti. Ilmalämpöpumppu-investointi maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Voit säästää öljy- tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa yli 50 prosenttia! Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista.

Voit viilentää asuntosi mukavan raikkaaksi kesähelteillä ja nauttia lämmöstä murehtimatta lämmityskulujen suuruutta – tietenkin energiatehokkaasti!

Hanki nyt ilma-vesilämpöpumppu helposti osamaksulla

Voit maksaa ilma-vesilämpöpumpun rahoituksen nopeasti takaisin, kun valitset laitteen energiatehokkaista malleistamme. Laitteiden uudet ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta on edullinen, ja se on helppo asentaa. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Maalämpö rahoitus – nopea ja pitkäkestoinen tapa uusia lämmitysjärjestelmä

Haluaisitko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, mutta et halua tällä hetkellä sijoittaa kaikkea tarvittavaa pääomaa lämmitysjärjestelmäsi uusimiseen?

Maalämpöpumppu on erinomainen valinta lämmitysmuodoksi: se on edullinen käyttää ja kestää jopa yli 20 vuotta, joten se maksaa itsensä melko nopeasti takaisin. Mikäli investointikohteena on isompi lämpöpumppu, takaisinmaksuaika on hieman pidempi.

OP-rahoituksella saat maalämpöpumpun heti käyttöösi. Voit maksaa sitä lämmityskustannuksista saamillasi säästöillä.

Valikko