Ilma-vesilämpöpumppu, omakotitalo, Pori

Säästöä omakotitalon lämmityskuluihin ilma-vesilämpöpumpulla

Porilaisen maanrakennusurakoitsija Jouni Laitisen rakenteilla olevaan omakotitaloon asennettiin Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu joulukuussa 2018. Omakotitalossa on viisi makuuhuonetta sekä suuri, avara keittiö ja olohuone. Neliöitä on yhteensä 230.

Laitinen on ollut erittäin tyytyväinen ilma-vesilämpöpumpun energiatehokkuuteen. Vaikka talossa on runsaasti neliöitä ja viisi asukasta, viiden kuukauden aikana sen kulutus on ollut vain 2800 kWh (1.1. – 20.5.2020).

Myös ulkoyksikön hiljainen ääni saa Laitiselta kiitosta.

Ulkoyksikköä ei huomaa millään tavalla.
Jouni Laitinen

Ilma-vesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan, omakotitalo, Pori

Ilmalämpöpumppu viilentää kuumina kesäpäivinä

Aurinko porotti omakotitalon läkähdyttävän kuumaksi. Tiloja jäähdyttämään asennettiin helmenvalkoinen Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppu. Sen ansiosta talo on pysynyt miellyttävän viileänä kaikkein kuumimpinakin kesäpäivinä.

“Vaikka talossa on paljon ikkunapintaa ja aurinko pääsee porottamaan taloon aamusta iltaan, ei ole missään vaiheessa tarvinnut kärsiä kuumuudesta”, Laitinen kertoo.

Luotettava laitetoimittaja

Laitinen päätyi valitsemaan laitteiden toimittajaksi Teljän Energiatekniikan, koska oli kuullut yrityksestä paljon positiivisia kommentteja. Myös heidän tekemänsä tarjous oli yksiselitteisen selkeä ja luottamusta herättävä.

Ilma-vesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Ecodan, omakotitalo, Pori

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Pori
Kohde Rakenteilla oleva omakotitalo
Myynti ja asennus Teljän Energiatekniikka Oy

Kuvia kohteista

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa yli 50 prosenttia lämmityskustannuksissa. Myös luonto kiittää.

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Valikko
Valikko