Ilma-vesilämpöpumput, Aurinkosähköjärjestelmät, halli, Urjala

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu ja kiertoilmakoje korvasivat öljylämmityksen

Urjalassa sijaitsevan, vuodesta 1984 raskaan kuljetuskaluston päällysrakenteiden valmistamiseen
erikoistuneen yrityksen tuotantohalli lämpeni aikaisemmin öljyllä. Öljylämmitys korvattiin Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu ja -kiertoilmakoje -yhdistelmällä (PUHZ-SHW230 + WDH4).

Mukavan viileä ilma paransi työtehoa kesällä

Tuotantohalliin asennettiin WDH-kiertoilmakoje, joka sopii sekä suurten tilojen lämmitykseen että viilennykseen. Laitteiston asennuksen myötä tuotantohallissa oli kesäisin tasaisempi ja viileämpi ilma, minkä ansiosta työskentely oli tehokkaampaa ja mukavampaa.

Aurinkopaneelijärjestelmä lisäsi energiatehokkuutta

Tuotantohallin katolle asennettiin lisäksi 30kW:n aurinkopaneelijärjestelmä, joka lisää yrityksen kulutuslaitteiden ja lämpöpumppuratkaisun energia- ja kustannustehokkuutta.

Järjestelmään sisältyvät Canadian Solar -paneelit ja Sofar Solar 30kW:n invertteri, josta saadaan sähköenergiaa muun muassa lämpöpumppujen ja käytettävien työkalujen energiantarpeisiin.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Urjala
Kohde Tuotantohalli

Kuvia kohteista

Aurinkosähköjärjestelmät

Todistetusti Suomen oloissa kestävät aurinkosähköjärjestelmät kaikenkokoisiin ratkaisuihin. Järjestelmän asentamisesta vastaavat kokeneet alan ammattilaiset, Scanoffice Aurinkopartnerit. Tutustu korkealaatuisiin järjestelmiimme!

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin vuosien kokemuksella. Tehot 3-63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Kiertoilmakojeet

Korkealaatuiset kiertoilmakojeet ovat testattuja ja todistetusti tehokkaita. Ne lämmittävät nopeasti niin suuret kuin pienemmät rakennukset, kuten teollisuushallit, tavaratalot, urheiluhallit, kaupat, näyttelytilat ja huoltoasemat. Miellyttävän hiljainen käyntiääni.

Valikko
Valikko