Ilma-vesilämpöpumput, liikekiinteistö, Jämijärvi

Ilma-vesilämpöpumpulla säästöä lämmityskuluissa jopa yli 10 000 euroa vuodessa

Jämijärveläinen alihankintayritys JAT-Invest valmistaa asiakkailleen sähköautomaatiokaappeja. JAT-Invest omistaa Jämijärvellä sijaitsevan entisen liikekiinteistön, josta on tehty työntekijöiden majoituspaikka.

Kiinteistön aiempi öljylämmitys korvattiin Scanofficen ilmavesilämpöpumpulla, minkä ansiosta lämmityskuluissa säästyy yli 10 000 euroa vuodessa.

Ilmavesilämpöpumppu on ollut paikallaan vuodesta 2011, eikä vaihtoa ole tarvinnut katua.

Eroon kalliista öljylämmityksestä

– Öljylämmitys oli hyvin kallis ratkaisu. Tarjouskilpailun jälkeen päädyimme Scanofficen asentamaan Mitsubishi Electric CAHV-P500 -ilmavesilämpöpumppuun, kertoo JAT-Investin hallituksen puheenjohtaja Arvi Tasala.

– Lämpöpumppu on ollut meillä nyt käytössä noin kahdeksan vuoden ajan, ja kokemukset ovat pysyneet positiivisena. Ei ole ollut mitään ongelmia, hän jatkaa.


JAT-Invest valitsi Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumpun työntekijöidensä majoituspaikkaan, koska se oli edullisin vaihtoehto haetuista lämmitysmuodoista. Klikkaa kuvaketta ja katso video!

Laite on sillä lailla huoltovapaa, että emme ole kerta kaikkiaan tehneet sille yhtään mitään.
JAT-Investin hallituksen puheenjohtaja Arvi Tasala

Ilmavesilämpöpumppu on stressivapaa lämmitysmuoto

Käyttäjälleen ilmavesilämpöpumppu on ollut äärimmäisen helppo kokonaisuus.

– Laite on sillä lailla huoltovapaa, että emme ole kerta kaikkiaan tehneet sille yhtään mitään. Myös asennus oli vaivaton, kompakti ja nopea, Tasala sanoo.

Kiinteistön öljypoltin kulutti keskimäärin 20 000 litraa polttoöljyä vuodessa. Ilmavesilämpöpumpun sähkönkulutus taas on noin 60 000 kilowattituntia vuosittain sisältäen kylmän ajan sähkölämmityksen.

– Jos ajatellaan, että lämmitysöljy maksaa noin euron per litra ja sähkö 14 senttiä kilowattitunnilta, niin säästöt ovat todella huomattavat, Tasala päättää.

Jos ajatellaan, että lämmitysöljy maksaa noin euron per litra ja sähkö 14 senttiä kilowattitunnilta, niin säästöt ovat todella huomattavat.
Arvi Tasala
Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Jämijärvi
Kohde Entinen liikekiinteistö, laajennettu 1950- ja 1970-luvulla
Myynti ja asennus Sähköliike Sillanmäki

Kuvia kohteista

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin vuosien kokemuksella. Tehot 3-63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Valikko
Valikko