Ilma-vesilämpöpumput, päiväkoti, Hämeenkyrö

Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ison kiinteistön

Uusi Heinijärven päiväkoti Hämeenkyrössä valmistui 2013. Rakennus on Teijo-Talojen moduuleina valmistettu “avaimet käteen” -rakennus, joka palvelee henkilökunnan ja noin 60 pienokaisen tarpeita.

Pinta-alaltaan 750 neliön ja tilavuudeltaan 2920 kuution kokoisen rakennuksen lämmitysjärjestelmäksi valikoitui Mitsubishi Electric CAHV-P500 -ilma-vesilämpöpumppu.

Säästöä yli 20 000 euroa vuodessa öljy- ja sähkölämmitykseen verrattuna

Lämpöpumppu huolehtii niin kiinteistön lämmitysenergian tarpeesta, kuin lämpimän käyttöveden tuotannosta. Yhden lämpöpumpun lämmitysteho on 63 kW.

Lisälämmönlähteenä toimii 80 kW:n sähkökattila, jonka tehtävä on tuottaa lämpöä kaikista hyytävimmillä (alle -20 °C) pakkasilla, kun lämpöpumppu ei enää kykene ottamaan ulkoilmasta riittävästi energiaa.

Laskennallinen säästö öljy- tai sähkölämmitykseen verrattuna on yli 20 000 € vuodessa.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Hämeenkyrö
Kohde Päiväkoti, Pinta-ala 750 neliötä ja tilavuus 2920 kuutiota
Myynti ja asennus Hämeen LVI Tekniikka Oy

Kuvia kohteista

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin vuosien kokemuksella. Tehot 3-63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Valikko
Valikko