Ilmalämpöpumppu, Halli, Nummela

Reilusti säästöä lämmityslaskuun

Puusepän käytössä olevaan verstaaseen asennettiin niin sanottu likaisen tilan ilmalämpöpumppujärjestelmä Mitsubishi Electric PUZ-ZM140YKA sekä kaksi WDH2-ilmalämpöpumppua. Yhdellä ulkoyksiköllä ja kahdella sisäyksiköllä varustettu laitteisto on käyttäjän mukaan yllättävän tehokas.

”Yllätyimme siitä, kuinka kovalla pakkasella pärjäsimme vain pelkällä lämpöpumppulämmityksellä.”
Puusepänverstaan omistajat

Lämmitysenergian määrä puolittui

Sisäyksiköt ovat suunniteltu niin, että ilmassa leijuva pöly tai muuta lika ei tuki kennostoa helposti. Lisäksi suodattimien pesu on helppoa.

Tilan energiankulutusta ei seurattu tarkkaan, mutta varovainen tuntuma on, että lämmitykseen käytettävä energiamäärä noin puolittui.

Urakoitsija: Putkimaatti OyProjekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Nummela
Kohde Halli n. 500m2 / 2300m3
Myynti ja asennus Putkimaatti Oy
Laitteisto

Kuvia kohteista

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuriin avonaisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, varastotiloihin, parkkihalleihin ja muihin vastaavanlaisiin tiloihin voidaan asentaa ilma-ilmalämpöpumput lämmitykseen ja jäähdytykseen. Vesikiertoista lämmitysjärjestelmää ei tällöin tarvita.

Kiertoilmakojeet

Korkealaatuiset kiertoilmakojeet ovat testattuja ja todistetusti tehokkaita. Ne lämmittävät nopeasti niin suuret kuin pienemmät rakennukset, kuten teollisuushallit, tavaratalot, urheiluhallit, kaupat, näyttelytilat ja huoltoasemat. Miellyttävän hiljainen käyntiääni.

Valikko
Valikko