Ilmalämpöpumppu, kerrostalo, Turku

Ilmanjäähdytin viilentää tehokkaasti kerrostaloasunnon

Turussa sijaitseva, neljän huoneen kerrostaloasunto lämpeni kesäisin kohtuuttoman kuumaksi. Sisälämpötila saattoi kohota jopa +28 asteeseen. Isot ikkunat eivät ainakaan helpottaneet asukkaiden tuskaa.

Asuntoon asennettiin vain jäähdytykseen tarkoitettu Mitsubishi Electric MSZ-HR -ilmanjäähdytin. Se on kompaktin kokoinen ja perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi.

Nyt laite viilentää tehokkaasti jopa näinkin suuren asunnon, jossa lämpöä riittää.
Asukas

Asukkaat tyytyväisiä lopputulokseen

Asennusliikkeen valinta oli helppo: Laitteet asensi Energiatalo Järvi, joka on yleisesti tunnettu tuotteiden ja asennustyön korkeasta laadusta. Asukkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Laitteeseen lisäksi asennettu wi-fi tuo mukavuutta asumiseen: jäähdytyksen voi käynnistää, kun lähdetään mökiltä kotiin, ja asunto on viileä kotiin tultaessa. Laite on myös todella hiljainen ja käytännössä huomaamaton. Parvekesuojakotelon ansiosta ulkoyksikkö naamioituu hienosti parvekkeelle.

Ilmalämpöpumppu ilmanviilennin Mitsubishi Electric HR, kerrostaloasunto, Turku

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Turku
Kohde Kerrostaloasunto, 4 h, 2 asukasta
Myynti ja asennus Energiatalo Järvi

Kuvia kohteista

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Jäähdytys

Ilmanjäähdytin (ilmastointilaite) pitää sisäilman raikkaana ja viileänä kuumallakin kesäpäivällä. Täältä löydät Scanofficen maahantuomat siirrettävät, seinämalliset ja kattomalliset ilmanjäähdyttimet kotiin tai työpaikalle.

Valikko
Valikko