Ilmalämpöpumppu, omakotitalo, Kirkkonummi

Ilmalämpöpumpulla miellyttävä lämpötila ympäri vuoden

Porkkalanniemessä Kirkkonummella asuva Pahkalan perhe päätti tilata ilmalämpöpumpun omakotitaloonsa keväällä 2020. Merkiksi he valitsivat Mitsubishi Electric LN35V:n.

Upeasti muotoiltu sisäyksikkö sopii sisustukseen

Mitsubishi Electricin valintakriteerinä oli sen sisäyksikön design-ulkonäkö, joka sopii hyvin olohuoneen sisustukseen. Lisäksi Mitsubishi Electricin hyvä tunnettuus ja luotettavuus painoi valinnassa.

Sisäyksikkö asennettiin olohuoneen seinään. Siitä se levittää hyvin lämmintä ja viileä ilmaa koko yläkertaan tarpeen mukaan.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN, omakotitalo, Kirkkonummi

Selvää säästöä hyvällä hyötysuhteella

Talon vuosikulutus on noin 30 000 kWh vuodessa. Säästöjä kulutuksesta odotellaan ensimmäisen talven jälkeen. Asukkaat arvioivat, että laitteen hyvän hyötysuhteen sekä sisäyksikön loistavan sijoituksen ansiosta säästöä kertyy jopa 7 000 – 10 000 kWh vuodessa.

Laitteen myynnistä ja asennuksesta vastasi Innoair Oy. Pahkalan perhe päätyi Innoairiin, koska sieltä vastattiin nopeasti perheen kyselyyn ja asiakaspalvelu toimi muutenkin hyvin.

Nopea ja siisti asennus

Innoair lupasi asentaa ilmalämpöpumpun kahden viikon kuluessa. Odotusaikaa jäi lopulta vain viikko, mikä ilahdutti Pahkalan perhettä.

Innoair Oy:n asentajat hoitivat asennuksen nopeasti ja siististi. Asennuksen jälkeen asukkaat saivat laitteen käyttökoulutusta ja asentajat siivosivat asennusjäljet.

Innoair Oy:n asentajat hoitivat asennuksen nopeasti ja siististi.
Asukas
Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Kirkkonummi, Espoo
Kohde Omakotitalo, 140/170 m²
Myynti ja asennus Innoair Oy

Kuvia kohteista

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Valikko
Valikko