Ilmalämpöpumppu, toimisto, Ulvila

Ilmalämpöpumpulla työtehoa toimistoon

Kuljetus Transpori Oy:lle oli hankittu ensimmäinen lämpöpumppu vuosia sitten. Laite oli tullut tiensä päähän, joten oli aika vaihtaa uuteen. Teljän Energiatekniikka oli käynyt puhdistamassa ja huoltamassa edeltävää lämpöpumppua ja valikoitui siten luontevasti uuden ilmalämpöpumpun asentajaksi.

Transporilla on toimipisteet Ulvilassa, Porissa ja Vantaalla. Ulvilan toimipisteen 40 neliön toimistotiloissa työskentelee neljä henkilöä. Suuren ikkunamäärän vuoksi tilat ovat kesäisin erittäin kuumat ja vastaavasti talvisin hieman viileät.

Toimistoväen työteho ei laske kuumimpinakaan kesäpäivinä.
Transpori Oy:n henkilökunta

Rubiininpunainen sisäyksikkö sopii sisustukseen

Teljän Energiatekniikka suositteli Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppua vanhan laitteen korvaajaksi. Transporin henkilökunta päätyikin tyylikkääseen LN-mallisarjan rubiininpunaiseen sisäyksikköön, koska se sopii hienosti toimiston värimaailmaan.

Transporin henkilökunta on erittäin tyytyväinen laitteen viilennys- ja lämmitystehoon. Lisäksi he kiittelivät laitteen hiljaista ääntä.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN 25 rubiininpunainen

Nopeat reittikuljetukset aikataulussa

Kuljetus Transpori Oy on kuljetusliike, joka tekee kappaletavara- ja kuriirikuljetuksia. He ovat erikoistuneet nopeisiin ja aikataulutettuihin reittikuljetuksiin Etelä-Suomen alueella.

Omien vakioreittiensä lisäksi Kuljetus Transpori Oy:llä on käytössä Fennoroad-yhteistyöverkoston palvelut koko Suomessa. Lisäksi he tekevät kuljetuksia kappaletavaranosturilla varustetuilla autoilla.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Ulvila
Kohde Kuljetus Transpori Oy:n toimistotila
Myynti ja asennus Teljän Energiatekniikka Oy

Kuvia kohteista

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Valikko
Valikko