Ilmalämpöpumput, kerrostalo, Helsinki

Laitteisto valittiin järjellä ja tunteella.
Asukas

Raikas ja miellyttävän viileä ilma kerrostaloasuntoon

Helsingin Arabianrannassa 7. kerroksessa sijaitseva viihtyisä kerrostalokolmio kaipasi viilennystä. Etelän puoleiselta parvekkeelta ja ikkunoista tulvi lämpöä asuntoon, mikä nosti huoneilman lämpötilaa.

Taloyhtiössä oli tehty päätös, että lämpöpumpun voi asentaa asuntoon kesäajan jäähdytystarpeisiin.

Ammattitaitoinen ja korkealaatuinen asennus

Ilmalämpöpumppu hankittiin joustavasti Innoair Oy:ltä. Toimittajan valinnassa tärkeällä sijalla olivat ammattitaitoinen asiakaspalvelu, katselmuskäynti sekä asennustyön korkea laatu. Jäähdytyslaitteeksi valikoitui Mitsubishi Electric LN -sarjan lämpöpumppu.

Myös jackrusselinterrierit viihtyvät

Lämpöpumpun ulkoyksikkö saatiin sijoitettua siististi parvekkeelle. Nyt asunnossa päästään nauttimaan raikkaasta ja sopivan lämpöisestä sisäilmasta helteisinä kesäpäivinä ja perheen koirat nauttivat viileydestä.

LN-sarjan valintaan vaikutti erityisesti sen tyylikäs ulkonäkö ja musta väri, mutta myös hyvät tekniset ominaisuudet.
Asukas

Musta väri valikoitui neljästä värivaihtoehdosta

Asukkaat valitsivat mustan sisäyksikön, joka sopii hyvin asunnon muuhun sisustukseen. Mitsubishi Electric LN -sarjan sisäyksiköissä on valittavana lisäksi kolme muuta tyylikästä värivaihtoehtoa: lumenvalkoinen, helmenvalkoinen, onyxinmusta ja rubiininpunainen.

LN-sarjan lämpöpumput ovat ovat erittäin hiljaisia ja hyvällä ilmansuodatuksella varustettuja. Laitteissa on etäohjaus vakiovarusteena. Lisäksi ne ovat erittäin kestäviä ja toimivat jopa -35 asteen pakkasessa.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Helsinki, Arabianranta
Kohde Kerrostalokolmio 89,5 m2, 7. krs
Myynti ja asennus Innoair Oy

Kuvia kohteista

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Valikko
Valikko