Ilmalämpöpumput, lomakylän mökit, Karigasniemi

Suomen pohjoisin ilmalämpöpumppu, Tunturikylä Muotkan Ruoktu

Saamelainen, suomalainen ja norjalainen kulttuuri kohtaavat Karigasniemellä. Suomen päälaella sijaitseva kylä on kolmen kielen ja kulttuurin risteys. Sääolosuhteet Karigasniemellä ovat haastavat ja lämpötila pakkasen puolella peräti seitsemänä kuukautena vuodessa.

Lämpöä on riittänyt hyvin koko talven ajan.
Yrittäjä Hans Niittyvuopio

Yhdeksän Mitsubishi Electric SF35 -ilmalämpöpumppua

Maan pohjoisin ilmalämpöpumppu löytyy Karigasniemeltä. Yhdeksän Mitsubishi Electric SF35 -pumppua on asennettu kelohonkaisiin lomakylän mökkeihin retkeilykeskus Tunturikylä Muotkan Ruoktussa.

Mitsubishin Electric oli lomakylän isännälle tuttu merkki ja tiedossa oli, että laite toimii jopa -30 asteen pakkasessa. Valintaan vaikuttivat myös luotettava ja tunnettu myyjä sekä maahantuoja.

Lämpöä on riittänyt hyvin koko talven ajan. Kaukosäätimestä on ollut helppo säätää lämmön pyyntiä, kun pakkaset ovat olleet kiristymään päin. Isäntä Hans Niittyvuopio on paikkakunnan monitoimimiehiä, aikoinaan monissa kunnallisissakin luottamustehtävissä toiminut, poromies ja yrittäjä. Niittyvuopio kiittelee lämpöpumppujen toimintavarmuutta.

Kaukosäätimestä on ollut helppo säätää lämmön pyyntiä, kun pakkaset ovat olleet kiristymään päin.
Yrittäjä Hans Niittyvuopio
Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Karikangasniemi
Kohde Lomakylän mökit

Ilmalämpöpumput

Tutustu kattavaan Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuvalikoimaan täältä. Kesäajan viilennykseen ja kylmien pakkaspäivien lämmönlähteeksi.

Valikko
Valikko