Ilma-vesilämpöpumput, omakotitalo, Pieksämäki

Energia-avustuksen innoittamana öljy vaihtui ilma-vesilämpöpumppuun

Pieksämäkeläisessä kaksikerroksisessa omakotitalossa on 210 neliötä. Asukkaita talossa on kaksi. Lämmitystä on hoidettu öljyllä vuosikausien ajan.

Öljykustannukset ovat harmittaneet talon asukkaita jo jonkin aikaa, ja öljylämmityslaitteiston ikäkin oli jo ehtoopuolella. Kuin tilauksesta valtio julkaisi energia-avustuksen, jolla tuetaan öljylämmityksestä muihin lämmitysmuotoihin siirtymistä. Hakuprosessi oli kohtuullisen yksinkertainen, ja toimeen ryhdyttiin sen rohkaisemana.

Mitsubishi Electric Ecodan -ilmavesilämpöpumpulla huomattavat säästöt

Omakotitaloon asennettiin Mitsubishi Electric Ecodan –ilma-vesilämpöpumppu, joka hoitaa koko talon lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuotannon. Laite on kompaktin kokoinen, ja sen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelmä pitää lämmityksen optimoidusti parhaalla tasolla. Olo sisätiloissa on mukavaa, ja säästöt ovat huomattavia.

Laitteiston valinnassa konsultoitiin Pipeco Talotekniikan luotettavaa ja asiantuntevaa myyjää, ja sieltä saatiin myös asennuspalvelu.

Tyytyväinen asiakas

Uusi ilma-vesilämpöpumppu tuottaa energiaa edullisesti, säästää rahaa ja on ympäristöystävällinen. Laskennallinen säästö vuodessa on peräti 1581 euroa. Se lämmittää talon asukkaiden mieltä.

Laskennallinen säästö vuodessa on peräti 1581 euroa.
Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Pieksämäki
Kohde Kaksikerroksinen omakotitalo 210 neliötä
Myynti ja asennus Pipeco Talotekniikka

Kuvia kohteista

Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa yli 50 prosenttia lämmityskustannuksissa. Myös luonto kiittää.

Valikko
Valikko