Kiinteistölämpöpumput, kauppakeskus Galleria, Loviisa

Huomattavia säästöjä Mitsubishi Electric CityMulti VRF-järjestelmällä

Nykyaikaiseen ostoskeskuselämykseen kuuluu viihtyisän ja valoisan ilmapiirin lisäksi miellyttävän raikas sisäilma myös kesän kuumimpina päivinä. Ostopäätöksetkin syntyvät helpommin miellyttävässä lämpötilassa.

Lämpötilalla on luonnollisesti erittäin tärkeä merkitys myös kauppakeskuksessa työskenteleville työntekijöille. Viileä ilma keskellä kesää ei ole enää vain harvojen etuoikeus, vaan kaikkien saavutettavissa.

Tehokasta jäähdytystä

Loviisassa keskeisellä paikalla sijaitseva kauppakeskus Galleria valitsi jäähdytysratkaisukseen Wiik Kylservice Ab:n tarjoaman ja Scanofficen maahantuoman Mitsubishi Electric CityMulti VRF -järjestelmän. Uudenaikainen suorahöyrysteinen jäähdytysjärjestelmä asennettiin kevään 2012 aikana.

Järjestelmässä on 14 sisäyksikköä, joista osa kattokasetteja ja osa seinäasennusmalleja. Ulkoyksikkönä toimii Mitsubishi Electric PUHU-P450YJM-A, jonka jäähdytysteho on 50 kW. Mitoitettu jäähdytysteho on 60 W/m2.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Loviisa
Kohde Kauppakeskus Galleria
Myynti ja asennus Wiik Kylservice Ab

Kuvia kohteista

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

VRF-järjestelmät

Toimistotilojen, kauppakeskusten, hotellien ja muiden suurempien tilojen viilentämiseen ja lämmittämiseen.

Valikko
Valikko