Kiinteistölämpöpumput, tuotantohalli, Pori

Olen ollut tyytyväinen sekä laitteistoon että asennukseen.
Yrittäjä Jari Määttä, Porin Kylmäasennus Oy

Öljypoltin vaihdettiin Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuun

Sataraudoitus Oy:n tuotantohallissa oli vanha, öljypolttimeen perustunut ilmalämmitys. Tuotantokiinteistössä on runsaasti enemmän epäpuhtauksia ja kosteutta kuin normaaleissa toimistotiloissa.

Öljypoltin korvattiin Mitsubishi Electric:in ulkoyksikköön ja teolliseen, koviin käyttöolosuhteisiin suunnitellun WDH4-sisäyksikön muodostamalla suurten kiinteistöjen ilmalämpöpumpulla.

Tehokas ilmalämpöpumppu lämmittää koko hallin

Laitteiston valinnasta ja toteutuksesta vastaamaan valikoitui tunnettu ja luotettavaksi tiedetty paikallinen toimija, Porin Kylmäasennus Oy. Vuoden 2018 syksyllä käynnistetty laitteisto hoitaa yksinään hallin lämmityksen.

Tulossa olevaan laajennukseen suunnitellaan samaan ulkoyksikköön pohjautuva lämmitysratkaisu.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Pori
Kohde Teollisuushalli, 8000 m³
Myynti ja asennus Porin Kylmäasennus Oy
Laitteisto

Kuvia kohteista

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuriin avonaisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, varastotiloihin, parkkihalleihin ja muihin vastaavanlaisiin tiloihin voidaan asentaa ilma-ilmalämpöpumput lämmitykseen ja jäähdytykseen. Vesikiertoista lämmitysjärjestelmää ei tällöin tarvita.

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Valikko
Valikko