Kiinteistölämpöpumput, teollisuuskiinteistö, Tampere

Puhallinkonvektorit öljylämmityksen rinnalle

Pinta-alaltaan noin 3 000 neliön ja tilavuudeltaan 18 000 kuution kokoisen tuotanto- ja varastotilan energiakuluihin haluttiin huomattavia säästöjä. Rakennuksen suuri koko ei ollut ongelma, kun kattoon asennettiin 5 kpl Mitsubishi Electricin suorahöyrysteisiä puhallinkonvektoreita.

Vielä -15 °C:n pakkasilla kokonaislämmitysteho ylittää 92 kW. Lisäksi rakennuksessa on lisälämmönlähteenä öljylämmitys kovimpia pakkasia varten.

Tavoitteena 40 prosentin säästöt lämmitysenergiakuluissa

Rakennuksessa tapahtuvassa tuotantoprosessissa vapautuu lämpöä, joka kerrostuu kattopintaan. Tämä lämpö puhalletaan IDH-250-puhallinkonvektoreilla takaisin oleskeluvyöhykeelle, jolla pelkästään saadaan noin 15 prosentin energiansäästöt. Kokonaissäästötavoite lämmitysenergiankuluissa on noin 40 prosenttia.

Projekti pähkinänkuoressa
Paikkakunta Tampere
Kohde Teollisuuskiinteistö
Myynti ja asennus Enermix Oy, Tampere

Kuvia kohteista

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuriin avonaisiin tiloihin, kuten teollisuushalleihin, varastotiloihin, parkkihalleihin ja muihin vastaavanlaisiin tiloihin voidaan asentaa ilma-ilmalämpöpumput lämmitykseen ja jäähdytykseen. Vesikiertoista lämmitysjärjestelmää ei tällöin tarvita.

Kiinteistötuotteet

Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima kiinteistöihin. Ratkaisuja nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kokonaan korvaava lämmitysratkaisu. Kiinteistölämpöpumput myös viilennykseen.

Valikko
Valikko