Mitsubishi Electric Ecodan R32 (EHST20D-YM9D) esite

4.9.2020

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan R32 paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.

Mitsubishi Electric Hydrobox -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Hydrobox -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin. Energiapihin lämpöpumpputekniikan avulla voit säästää jopa puolet lämmityskustannuksistasi. Laitteisto käyttää uutta, ympäristöystävällistä kylmäainetta R32. Erinomainen vaihtoehto Sinulle, joka haluat säästää olemassa olevan lämminvesivaraajasi. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Scanoffice-Energypac

Scanoffice-Energypac

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon. Säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi ja saat energiasäästäjään investoimasi rahat takaisin säästyneinä energialaskuina jo viidessä vuodessa. Scanoffice-Energypac -lämmitysjärjestelmä on saatavilla lämmitysteholuokkiin 10,5 kW–17 kW.

Energiansäästäjä nykyisen lämmönlähteen rinnalle omakotitaloon

Energiansäästäjä nykyisen lämmönlähteen rinnalle omakotitaloon

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä sopii erinomaisesti omakotitaloon, on lämmönlähteenä sitten öljy, suora sähkö tai jokin muu. Saat hankintahinnan takaisin energiansäästönä jo muutamassa vuodessa. Myös asuntosi arvo nousee. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Mitsubishi Electric on kehittänyt kustannustehokkaan energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Se vähentää vuotuiset lämmitysenergiakulusi jopa puoleen. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti kaikenlaisiin kiinteistöihin, kuten rivitaloon, kerrostaloon, varastorakennukseen tai myymälään, lämmönlähteistä riippumatta. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät. Helpoin tapa lisätä energiansäästöä. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Valikko