Mitsubishi Electric - MSZ-SF Modellserie

Slimmad design med ett förbättrat luftflöde

Den nya inomhusdelen på MSZ-SF är betydligt mer kompakt än dess föregångare och konkurrenter. Trots det har vi ökat effektiviteten.

Jämn värme – även när du är borta

Värmen fördelas jämnare i hela huset med vår nya MSZ-SF inomhusenhet. Komforten förbättras precis som driftsekonomin. Med det energieffektiva läget I-save håller luftvärmepumpen ditt fritidshus tio grader varmt och frostfritt hela vintern.

Svalka i sommarvärmen

Även i nordiskt klimat är det ibland skönt att kunna njuta av ett svalt hem. Med denna kompakta och snygga värmepump installerad har du möjligheten att med bibehållen driftsekonomi effektivt kyla ner ditt hus för skön svalka under de hetaste sommardagarna.

Kontrollera ditt klimat

Inomhusdelen på MSZ-SF levereras med fjärrkontroll som standard. Med denna styr du enkelt klimatsystemets samtliga funktioner. Här kan du också programmera veckoschema för hur du vill styra uppvärmningen av ditt hus. Ställ in en lägre temperatur för de tider du inte är hemma och låt värmen automatiskt höjas när du är det.

Största möjliga tystnad

Med funktionen Silent Mode, går fläkten i värmepumpen ner i ett lågt och knappt hörbart läge – allt för att din nattsömn ska förflyta ostört, och med en skön inomhustemperatur. MSZ-SF genererar i detta läge en ljudnivå på 21 dB (A), vilket gör den till en av marknadens tystaste luftvärmepumpar.

På MSZ-SF kan du välja ett flertal olika inställningar för fläkthastighet och luftflöde. Låt värmepumpens fläkt sköta sig helt automatiskt eller välj något av de sex olika fläkthastigheterna manuellt.