Tuotekuva

AirPatrol GSM kauko-ohjain

AirPatrol tuo mukavuutta ilmalämpöpumpun käyttöön! Voit kännykkän avulla lämmittää taloasi sen aikaa kun olet kotona ja laskea lämpötilaa kun et ole paikalla.

AirPatrol

AirPatrol on helppo asentaa ja käyttää. Siinä on vahva Li-ion akku, joka takaa mahdollisimman pitkän varoajan. Laite voi sijaita missä vain sisäyksikön läheisyydessä. Vahvat infrapuna LED-valot luovat vahvat signaalit, joka tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

Laitetta voidaan ohjata monin eri tavoin. iPhoneen ja Androidiin löytyy oma ilmainen sovellus ja muilla puhelimilla laitetta voi ohjata tekstiviestitse. Voit siis ohjata laitettasi missä vain ja milloin vain. Saat myös puhelimeesi viestin, jos kodistasi katkeaa sähköt ja myös siitä, jos lämpötila nousee joko liian korkeaksi tai matalaksi.

Laite on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa. Tätä varten kyseinen laite käyttää vain parhaita komponentteja.

Säästää rahaa

Leikkaa lämmityskulusi! Lämmitä taloasi sen aikaa kun olet kotona ja laske lämpötilaa kun olet poissa.

Tekee elämästä helppoa

Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi, riippumatta siitä missä olet.

Helppo asentaa

Aseta vain SIM-kortti AirPatroliisi, laita AirPatrol minne vain lämpöpumpun lähelle ja olet valmis!

Airpatrol etähallintajärjestelmä

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko