Tuotekuva

Aurinkopaneelin akku Sofar Solar – sähkövarasto ja hybridi-invertteri

Aurinkopaneelin akku lisää energiaomavaraisuutta. Sähkövaraston avulla voit varastoida päiväsaikaan tuottamasi aurinkosähkön vuorokauden pimeitä hetkiä varten. Toisaalta, jos sähkö on erityisen kallista päivällä, voit ladata akkua yön edullisina tunteina – sinä päätät, miten sähkövarastoasi hyödynnät!

Aurinkopaneeli-invertteri – Varavoimaa sähkökatkojen ajaksi

Sofar Solarin hybridi-invertterissä on ulostulo varmennetulle sähkölle. Tähän ulostuloon liitetyt sähkölaitteet saavat sähköä myös sähkökatkon aikana. Näin esimerkiksi vesipumppu, valaistus tai matkapuhelimen laturi toimivat, vaikka valtakunnan sähköverkko olisi poikki.

Yhteen akkuun mahtuu sähköä 10–25 kWh riippuen siitä, kuinka suuren akuston valitset. Esimerkiksi 10 kWh:n akussa riittää energiaa 10 watin ledilampulle 1000 tunnin ajaksi.

Säästölamppu

Tyylikäs ulkonäkö ja pinottava ratkaisu

Sofar Solar -akun muotoilu on ajattoman tyylikäs. Modulaarinen, päällekkäin pinottava rakenne vähentää lattiatilan tarvetta ja helpottaa asentamista.

Hallitse omaa energiankulutusta etäseurannan avulla

Voit seurata aurinkopaneelien ja sähkövaraston toimintaa näppärästi maksuttomasta puhelinsovelluksesta.

Sofar Solar logo

Sofar Solar – Innovatiiviset ratkaisut aurinkosähkön ja energian varastointiin

Sofar Solar on vuodesta 2013 saakka toiminut korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut tehonmuunnoslaitteisiin, energian varastointijärjestelmiin sekä älykkään energian tuotekehitykseen ja hallintaan.

Sofar Solarin ydintuotteita ovat laaja valikoima inverttereitä, mukaan lukien verkkoon kytketyt invertterit (1–255 kW) ja hybridi-invertterit (3–20 kW) sekä akut, sähköautojen lataus- ja vihreän energian sovellusratkaisut.

Suomessa Sofar Solarin tuotteita tuo maahan Scanoffice Solar Oy.

Lisää tuotteita

Valikko
Valikko