Uutuus
Tuotekuva

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat KuPower-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-teknologiaa, joka takaa huomattavasti aikaisempaa paremman energiatuoton myös pilvisellä säällä.

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Canadian Solarin uudet KuPower-mallit ovat nyt täällä! Viimeisintä teknologiaa edustavat poly-aurinkopaneelit hyöndyntävät nyt uutta half-cut-tekniikkaa, jonka ansiosta paneelit tuottavat entistäkin enemmän sähköä, myös pilvisellä säällä. Half-cut-kennojen tavallista pienempi koko myös suojaa niitä mikrohalkeamilta, joka puolestaan pidentää paneelien käyttöikää.

Aurinkopaneelit katolla

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Taattua toimintaa vuosiksi eteenpäin

Canadian Solarin KuPower aurinkopaneelit kestävät, ja niiden hyötysuhde pysyy hyvänä pitkään. Valmistaja takaa tuotteilleen:

  • 12 vuoden materiaali- ja valmistustakuun
  • 25 vuoden lineaarinen tuottotakuun
Canadian Solar 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu

Half-cut-kennot

Uusissa Canadian Solar aurinkopaneeleissa käytetyt half-cut-kennot (tai kaksoiskennot) ovat uusin teknologinen edistysaskel aurinkopaneelien kehityksessä.

Half-cut-kennot ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja. Leikkaamisella saavutetaan useita aurinkopaneelin suorituskyvyn ja kestävyyden kannalta merkittäviä hyötyjä.

Puolitetut kennot tuottavat vain puolet tavanomaisen aurinkokennon tuottamasta sähkövirrasta, jonka seurauksena aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä, ja enemmän sähköä.

Paremman suorituskyvyn lisäksi, half-cut-kennoilla on myös toinen merkittävä etu suhteessa perinteisiin aurinkokennoihin, nimittäin kestävyys. Pienemmän kokonsa ansiosta, puolitetut kennot ovat vahvempia ja vähemmän alttiita murtumille. Half-cut-kennoilla varustetut aurinkopaneelit tuottavat siis sähköä entistä pitempään, säilyttäen erinomaisen hyötysuhteensa. Tästä kertoo myös Canadian Solarin KuPower-aurinkopaneeleilleen lupaama 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu.

Kaksoismoduulirakenne

Canadian Solar KuPower-aurinkopaneelien valmistuksessa on hyödynnetty erityistä kaksoismoduulirakennetta, jonka ansiosta aurinkopaneeli toimii paremmin varjostuksessa.

Perinteinen yksimoduulinen aurinkopaneeli, joka on asennettu katolle tavalliseen tapaan pystysuunnassa, lakkaa kokonaan tuottamasta sähköä paneelin alaosan jäädessä varjoon. KuPower-paneelin ainutlaatuisen kaksoismoduulirakenteen ansiosta vain paneelin alempi puolisko lakkaa tuottamasta sähköä. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen joka kevät, kun lumi on liukunut varjostamaan paneelin alaosaa.

Canadian Solar logo

Canadian Solar – ensiluokkaisten aurinkopaneelien valmistaja

Canadian Solar on eräs maailman johtavista aurinkopaneelien valmistajista. Yhtiön toimii maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto ylsi 3,74 miljardiin dollariin vuonna 2018. Liikevaihdon kasvu edellisestä vuodesta oli 10,3 %. Yhtiö toimitti vuonna 2018 yhteensä 6 615 megawatin edestä aurinkopaneeleja.

Suomessa Canadian Solarin aurinkopaneelien maahantuojana toimii Scanoffice Oy. Erityisesti lämpöpumpuistaan tunnettu Scanoffice on maahantuonti- ja tukkuliike, joka on jo 30 vuoden ajan tuonut suomalaisten ulottuville energiaa säästäviä ratkaisua.

Yrityssertifikaatit

ISO 9001:2015 / Laatusertifikaatti
ISO 14001:2015 / Ympäristösertifikaatti
OHSAS 18001:2007 / Kansainväliset työterveys- ja työturvallisuusstandardit

Tuotesertifikaatit

IEC 61215 / IEC 61730: VDE / CE / MCS / CEC AU / UL 1703 / IEC 61215 teho: CEC listed (US) / FSEC (US Florida) / UL 1703: CSA / IEC61701 ED2: VDE / IEC62716: VDE / IEC60068-2-68: SGS

Canadian Solar sertifikaatit

Laske aurinkopaneelien määrä ja hyödyt

    Jätä yhteydenottopyyntö

    Lisää tuotteita

    Valikko
    Valikko