Suosittu
Tuotekuva

Cyclone-lianerottimet

Uusi Zeparo Cycklone poistaa likaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmästä huomattavasti nopeammin, helpommin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Cycklone lianerotin parantaa ilma-vesilämpöpumppujen toimintaa ja pidentää niiden käyttöikää.

Cyclone-lianerotin

Tämä kätevä syklooninen lianerotin on vallankumouksellinen keksintö. Se kerää likaa kierrosta pyörretekniikalla ja on jopa yhdeksän kertaa tehokkaampi kuin perinteinen mutasihti. Tyhjennys tapahtuu kolmessa sekunnissa huuhteluventtiiliä kääntämällä. Ei siis tukkeutuvaa mekaanista suodatinta, jonka puhdistaminen tai vaihtaminen tarvitsee putkimiestä.

Cycklone lianerotinta voidaan käyttää Ecodan, Geodan, Energypac ja Energiansäästäjä-asennuksissa. Malli DN25 sopii kaikkiin Hankintaturvatuote-tarralla varustettuihin ilma-vesilämpöpumppuihin ja maalämpöpumppuihin.

Suositellaan käytettäväksi myös Ecodan asennuksissa, vaikka Ecodanissa itsessään on vakiona oma mutasihti.

Puhtaampi lämmitysvesikierto parantaa virtausanturin, kolmitieventtiilin sekä levylämmönvaihtimen toimivuutta ja luonnollisesti pidentää niiden elinikää. Näin laite toimii toimintavarmasti ja takuu- sekä huoltokäynnit harvenevat. Asennetaan aina vaaka-asentoon siten, että tyhjennysventtiili tulee alas.

Magneettikotelo

Cyclone-lianerotin tarvitsee toimiakseen myös magneeteilla varustetun eristekotelon. Lianerotin myydään aina yhdessä magneetilla varustetun eristekotelon kanssa.

Tuotekoodit

  • 7897425 Cycklone DN 25 lianerotin
  • 7877425 Cycklone magneettikotelo DN 20-25
  • 7897432 Cycklone DN 32 lianerotin
  • 7877432 Cycklone magneettikotelo DN 32
Valikko
Valikko