Tuotekuva

Energiansäästäjä nykyisen lämmönlähteen rinnalle omakotitaloon

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä sopii erinomaisesti omakotitaloon, on lämmönlähteenä sitten öljy, suora sähkö tai jokin muu.

Saat hankintahinnan takaisin energiansäästönä jo muutamassa vuodessa. Myös asuntosi arvo nousee.

Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Energiansäästäjä puolittaa omakotitalosi lämmitysenergialaskun

Omakotitalojen lämmitysjärjestelmät ovat teknisesti yksinkertaisia.  Niiden rinnalle Mitsubishi Electric -energiansäästäjä on varsin nopea ja helppo asentaa.

Omakotitalot lämmitetään usein öljy- tai suorasähkökattilalla. Mitsubishi Electric -energiansäästäjä asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle siten, että katat noin 80 prosenttia rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta lämpöpumpulla ja kovemmilla pakkasilla otat tarvittavaa lisälämpöä nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi. Näin onnistumme jopa puolittamaan vuotuisen lämmitysenergialaskusi.

Hankintahintansa arvon Mitsubishi Electric -energiansäästäjä tuo takaisin energiansäästönä jo muutamassa vuodessa.

Talo ikoni

Vanhasta järjestelmästä saa helposti nykyaikaisen

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä lämmittää lämpöpumpputekniikalla lämmitysverkostosta palaavaa vettä.

Energiansäästäjän oma automatiikka huolehtii siitä, että talossa oleva vanha lämmitysjärjestelmä ei lämmitä tiloja muulloin kuin vasta kaikista kovimmilla pakkasilla. Vanha järjestelmä saadaan tällä tavoin hyvin pienellä asetusmuutoksella saumattomaksi osaksi nykypäivän huipputekniikkaa.

Helppo asentaa ja käyttää

Mitsubish Electric -energiansäästäjä on nopea asentaa ja helppo ottaa käyttöön nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Laitteisto koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoverkostoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiireihin.

Esimerkkikohde – Rintamamiestalo Ylöjärvellä

Rintamamiestalo Ylöjärvellä
  • Energianlähteenä aikaisemmin öljy, jossa korkeat kustannukset
  • Ensisijainen tavoite: saada lämmityskustannukset kuriin
  • Ratkaisu: Ilma-vesilämpöpumppu Mitsubishi Electric Energiansäästäjä
  • Lämmityskustannusten säästöt yli 50 %.

› Lue lisää!

Mitsubishi Electric -langallinen kaukosäädin

Saat energiansäästäjän mukana helppokäyttöisen kaukosäätimen, jonka tausta on valaistu. Järjestelmä on kuitenkin suunniteltu toimimaan automaattisesti yhteistyössä vanhan lämmitysjärjestelmäsi kanssa.

Asentaja tekee kaikki tarvittavat asetukset käyttöönoton yhteydessä. Sinun tehtäväksesi jää vain säästöistä ja lämmöstä nauttiminen.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko