Uutuus
Tuotekuva

Esdec FlatFix Wave® Plus – Aurinkopaneelin kiinnikkeet tasakatoille

Odotettu uutuus: Pohjolan lumikuormat kestävät aurinkopaneelin kiinnikkeet erityisesti isoille tasakatoille, myös yli 2 metriä pitkille aurinkopaneeleille. Esdec FlatFix Wave® Plus -kiinnitysjärjestelmä on esikoottu ja siten huippunopea asentaa ilman työkaluja.

Uuden asennustavan ansiosta paneelit suuntautuvat itään ja länteen. Saat maksimaalisen tuoton minimaalisilla kustannuksilla. Valmistaja takaa kiinnitysjärjestelmän korkean laadun myöntämällä sille 20 vuoden takuun.

Maksimaalinen tuotto tasakatolle

Esdec FlatFix Wave® Plus -kiinnitysjärjestelmän lähtökohtana on saada tasakatolle mahdollisimman suuri aurinkosähköteho mahdollisimman vähillä kustannuksilla. Järjestelmän ominaisuuksien ansiosta yksittäinen paneelikenttä voi olla jopa 40 x 40 aurinkopaneelin kokoinen ilman lämpölaajenemisvälejä.

Suurten yli 2 metriä pitkien paneelien käyttö on mahdollista, koska kiinnitysjärjestelmä tukee paneelia sen pitkältä sivulta. Näin asennettu aurinkopaneeli kestää ehjänä suuretkin lumikuormat. Aurinkopaneeli saa olla myös todella leveä, jopa 1149 mm.

Loivahkon 10 asteen asennuskulman ansiosta aurinkopaneelit tuottavat hyvin, vaikka osa paneeleista on suunnattu itään ja osa länteen. Asennuskulma on riittävä, jotta sade, lumi ja jää putoavat pois ja paneeli pysyy puhtaana.

Helppo ja huippunopea asennus

Katso alla olevasta videosta, miten nopeasti kinnitysjärjestelmän asennus tasakatolle onnistuu!

FlatFix Wave® Plus -kiinnitysjärjestelmä on erittäin nopea asentaa, koska sen komponentit on esikasattu jo tehtaalla. Asentamisessa ei tarvita myöskään työkaluja.

Kiinnitysjärjestelmän erikoisuus on se, että erillisiä aurinkopaneelin kiinnikkeitä ei tarvita. Aurinkopaneelit kiinnitetään silmänräpäyksessä vetämällä kiinnityskynnet paneelin kehyksen alaosaan.

Kaapeleille löytyy valmis hylly, jotta kaapelit eivät jää makaamaan vesikatolle.

Uudessa aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmässä kiskot ovat tassujen päällä, minkä ansiosta katto pysyy ehjänä.

Turvallinen valinta: Katto pysyy ehjänä ja kuivana

Esdec FlatFix Wave® Plus -kiinnitysjärjestelmä ei vahingoita kattoa, koska kiinnitysjärjestelmän kiskot ovat suurten tassujen päällä. Tassujen ansiosta vesi pääsee virtaamaan vesikatolla joka suuntaan.

Pehmeillä katoilla tassujen määrää voi lisätä, jolloin kattoon kohdistuva pintapaine on mahdollisimman pieni.

Korkeaa laatua 20 vuoden takuulla

Kiinnitysjärjestelmä on testattu monipuolisesti muun muassa tuulitunnelissa ja kehitystyö on tehty useiden kansainvälisten standardien mukaisesti.

Kiinnitysjärjestelmä kestää loistavasti myös korroosiota, minkä ansiosta takuuaika on pitkä: 20 vuotta.

Valmistaja myöntää Esdec FlatFix Wave Plus -aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmälle 20 vuoden takuun.
Alankomaalainen Esdecillä on yli 15 vuoden kokemus aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmistä.

Esdec on kansainvälinen markkinajohtaja

Alankomaalainen Esdec B.V. on toimittanut aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmiä vuodesta 2004 lähtien. Yli 15 vuoden kokemus ja yli 7 GWp asennettuja aurinkopaneeleita tekevät Esdecistä kansainvälisen markkinajohtajan. 7 GWp vastaa lähes 20 kertaa Suomeen asennettujen aurinkopaneelien kokonaismäärää.

Parasta palvelua koko elinkaaren ajan

Yhdessä Esdecin kanssa Scanoffice Solar tukee asiakkaitaan aina alkuvaiheen tunnusteluista tuotteiden elinkaaren loppuun asti. Palveluun sisältyy muun muassa painokivilaskelma sekä pistekuormalaskelma.

> Ota yhteyttä sinua lähimpään Aurinkopartneriimme ja kysy lisää!

Lisää tuotteita

Liitteet

Valikko
Valikko