Uutuus
Tuotekuva

Flowair LEO -kiertoilmakojeet

Edistykselliset Flowair LEO -kiertoilmakojeet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Ne ovat kevyitä, hiljaisia ja tehokkaita.

Laitteet voidaan helposti kiinnittää sekä kattoon että seinälle mukana toimitettavalla kiinnikkeellä. Lisäksi mukana on aina termostaattiohjain.

Flowair LEO -kiertoilmakojeet sopivat erityisen hyvin suurten tuotantohallien tehokkaaseen lämmitykseen, maahantuoja Scanoffice Oy.

Käyttökohteet

Flowair LEO -kiertoilmakojeet soveltuvat hyvin suurten rakennusten, kuten teollisuushallien, tavaratalojen, tuotantohallien ja urheiluhallien, tehokkaaseen lämmitykseen.

Kiertoilmakojeet lämmittävät nopeasti myös esimerkiksi työpajat, kaupat, autonäyttelytilat ja huoltoasemat.

Ominaisuudet

Kompakti koko, kevyt rakenne ja monipuolinen asennettavuus mahdollistavat LEO-kiertoilmakojeiden käytön lähes missä vain.

  • Markkinoiden kilpailukykyisin paketti
  • Helppo liittää muihin järjestelmiin
  • 3-nopeuksinen puhallin.
Flowair LEO -kiertoilmakojeisiin saa erillisen kosketusnäyttöohjaimen, maahantuoja Scanoffice Oy.

Ohjausjärjestelmät

LEO-kiertoilmakojeet toimitetaan aina termostaattiohjaimella. Saatavilla on myös erillinen kosketusnäyttöohjain, jolla voidaan ohjata useampia kiertoilmakojeita yhdeltä näytöltä.

Kiertoilmakojeet voidaan liittää myös kiinteistöautomaatioon Modbus-protokollan avulla.

Helppo mitoitusohjema

Voit mitoittaa valmistajan mitoitusohjelmassa helposti sinulle sopivan järjestelmän. Mitoituksessa huomioidaan tilan koko, sisään tulevan ilman lämpötila, haluttu huonelämpötila ja meno- ja paluuvedenlämpötilat. Näin saadaan aina optimaalinen kiertoilmakojejärjestelmä jokaiseen tarpeeseen.

Flowair LEO -kiertoilmakojeet on sijoitettu mitoitusohjelman mukaisesti autokorjaamoon, maahantuoja Scanoffice Oy.
Valikko
Valikko