Uutuus
Tuotekuva

Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

Hyundai HiE -aurinkopaneelit – Täysin musta uutuus

Hyundai on loistava valinta, kun haluat tehokkaan ja kauniin aurinkopaneelin tutulta ja luotettavalta valmistajalta! Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista. Musta aurinkopaneeli muodostaa kauniin pinnan sekä tummille että vaaleille katoille.

Uusi shingled-rakenne

Hyundain käyttämä uutuus, shingled-rakenne, hyödyntää aurinkopaneelin pinta-alan tehokkaasti. Paneelissa olevat aurinkokennot on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja limitetty hiukan toistensa päälle, jolloin kennojen väliin ei jää tuottamatonta pintaa. Lopputuloksena on myös kaunis yhtenäinen täysin musta ulkoasu.

25 vuoden tuote- ja tuotantotakuu

Vakavarainen Hyundai takaa aurinkopaneeliensa korkean laadun myöntämällä niille 25 vuoden tuotetakuun sekä tuotantotakuun. Hyundain HiE-aurinkopaneeleissa on 25 vuoden kuluttua vähintään 84,8 % tehoa jäljellä

Pohjolan oloihin suunniteltu

Hyundain aurinkopaneelit on tehty kestämään vaihtelevat sääolot ja lumikuormat kaikkialla Suomessa. Uuden tehokkaasti toimivan rakenteensa ansiosta paneelit tuottavat sähköä erityisen hyvin myös silloin, kun aurinko ei nouse korkealle. Hyundai on takuuvarma valinta!

hyundai energy solutionsin logo

Hyundai Energy Solutions

Suomessa Hyundai tunnetaan autoista – nykyisin erityisesti laadukkaista sähköautoista. Hyundai-autot valmistaa Hyundai Motor Company, joka kuuluu Hyundai Corporationiin.

Hyundai Corporationiin kuuluu myös vuonna 1972 perustettu korealainen Hyundai Heavy Industries. Se on maailman suurin laivojen sekä meriliikenteen moottorien valmistaja. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu myös teollisuusrobottien rakentaminen.

Hyundai Heavy Industries aloitti aurinkosähköliiketoiminnan vuonna 2004. Vuonna 2016 aurinkopaneelien valmistaminen oli jo niin vahvalla pohjalla, että toiminta yhtiöitettiin. Näin sai alkunsa Hyundai Energy Solutions.

Hyundai Energy Solutions on Bloombergin listaama Tier 1 -valmistaja. Tehtaat sijaitsevat Koreassa, Kiinassa, Vietnamissa ja Yhdysvalloissa. Bloomberg on yhdysvaltalainen maailmanlaajuisesti sijoittajille liike-, osake- ja talousuutisia tarjoava uutistoimisto. Hyundain aurinkopaneelien vuosittainen tuotantokapasiteetti on noin 4,4 gigawattia, joka on noin 40 kertaa se määrä, joka Suomeen asennettiin vuonna 2021.

Selvitä, montako paneelia tarvitset ja paljonko säästät!

Valikko
Valikko