Uutuus
Tuotekuva

KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat

Uudet, modulaariset KIDE-kylmähuoneet ja -pakkastilat on helppo asentaa ja purkaa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Saat kaiken kylmätilassa tarvittavan nyt vaivattomasti samasta paikasta!

Nopea asennus säästää aikaa ja rahaa

Moduulirakenteen ansiosta KIDE-kylmähuone on helppo ja nopea asentaa. Aikaa ja kustannuksia säästyy, kun yksi toimittaja voi asentaa sekä kylmähuoneen että siellä tarvittavat koneet ja hyllystöt.

Pystysuorat paneelit voidaan liittää kattopaneeleihin huomaamattomien liitosten avulla. Katto voidaan koota vasta sitten, kun pystysuorat paneelit ovat paikoillaan. Se on helppo myös purkaa irrottamatta liitoksia.

Kylmähuone muuntautuu tarpeesi mukaan

Uusien KIDE-kylmähuoneiden paneelit on muotoiltu niin, että niitä on helppo yhdistellä keskenään. Paneelit voidaan asentaa mihin tahansa asentoon seinään tai kattoon.

Yhtenäisen muotoilun ansiosta kylmähuoneen kokoonpanoa voi muunnella joustavasti tarpeen mukaan. Sitä voi halutessaan laajentaa kumpaankin suuntaan. Myös oven paikan voi valita vapaasti.

Suunnittelu- ja mitoituspalvelu

Suunnittelemme ja mitoitamme kaikenkokoiset kylmähuoneet ja pakastetilat. Toteutamme käytännölliset ja energiatehokkaat tilat tarpeidesi mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Valikko
Valikko