Poistunut tuote
Tuotekuva

Linda MFP26-1290-2 siirrettävä ilmastointilaite

Linda-ilmastointilaite tuo edullisesti nopeaa helpotusta sinne, missä kuumuus ja kosteus on ongelma. Se viilentää miellyttävästi vaikkapa makuu-huoneessa ja kesäkuumalla se on toimistossa ehdoton työkaveri. Myös kodin ja toimiston ATK-laitteet toimivat varmemmin sopivassa lämpötilassa.

Linda MFP26-1290-2 siirrettävän ilmastointilaitteen valmistus on lopetettu, eikä laitetta ole enää saatavilla varastostamme.

Tutustu vastaavaan tuotteeseen, Gree Shiny 3.5kW ilmanjäähdyttimeen sisaryrityksemme Scanvarmin sivuilla:

Viilentää, raikastaa ja puhdistaa ilmaa

Jäähdyttäessään laite poistaa samalla myös liian kosteuden tuoden raikkaan ja miellyttävän sisäilman. Laitteen jäähdytysteho 2,6 kW on tarkoitettu yksittäisen huoneen viilentämiseen. Laite on varustettu myös pestävällä ilmansuodattimella, joka kerää huoneilmasta pölyä.

Tuoleja ja teekuppeja ruokapöydässä

Siirrettävä ja nopea asentaa

Pyörien ansiosta laitetta voidaan siirtää ja suunnata helposti. Laitteen asennus on todella helppoa. Taipuisa lauhdutusilmaletku laitetaan vain ikkunan-rakoon ja laite on käyttövalmis. Letku voidaan asentaa myös seinän tai ikkunan läpivientinä.

Linda siirrettävä ilmastointilaite kesäajan viilennykseen

Helppokäyttöinen

Lindan selkeästä ohjauspaneelista näet vallitsevan lämpötilan, säädät haluamasi lämpötilan, puhallinnopeuden sekä halutessasi ajastuksen. Kaikkia toimintoja voit käyttää myös kaukosäätimellä.

Abstrakti sininen taivas ja vesipisaroita
Valikko
Valikko