Uutuus
Tuotekuva

MEVOLT MK4 – Kattoon asennettava ylellinen sähköauton laturi

MEVOLT MK4 tarjoaa ylellisyyttä huokuvan kokemuksen sähköauton lataukseen. Ainoana maailmassa kaukosäätimen painalluksesta latauspistoke liukuu tyylikkäästi ulos kattoon asennetusta latauslaitteesta. Saat käsiisi aina puhtaan pistokkeen ja autopaikka säilyy siistinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

nainen laittaa valkoista audiaan mevolt mk4 katossa sijaitsevasta sähköauton laturista

Täydellinen sähköauton latauslaite

MEVOLT MK4 on täydellinen 22 kW:n tehoinen kattolatausratkaisu autotalliin, autokatokseen, parkkihalliin tai vastaavaan pysäköintipaikkaan. Kekseliäin, kätevin ja puhtain tapa ladata autosi. Latauslaitteessa olevat LED-valot valaisevat tilan, joten hämärässäkin latauslaitteen operointi on helppoa ja vaivatonta.

Kaapelin pituus toiveesi mukaisesti

Voit valita kaapelin pituuden vapaasti. Enimmäispituus on kahdeksan metriä. Sopivan pituinen kaapeli ei makaa lattialla likaantumassa eikä muodostamassa kompastumisvaaraa.

Pitkä elinkaari

MEVOLT MK4 on suunniteltu tulevaisuutta ajatellen. Käytetyt komponentit ovat saatavilla varaosina ja ne voidaan tarvittaessa vaihtaa yksitellen. Mikä tahansa pätevä sähköalan yritys voi korjata vikaantuneen laitteen.

mevolt mk4 sähköauton laturi taivasta vasten alaviistosta kuvattuna

MEVOLT – 90 vuoden kokemus

MEVOLTilla on 90 vuoden kokemus metallialalta. Saksassa sijaitsevan MEVOLTin iskulause ”ilo täydellisyydestä” toteutuu myös sähköauton latausasemissa. Yhtiö haluaa rikastaa olemassa olevaa latausinfrastruktuuria innovatiivisilla ja ennen kaikkea mukavuutta lisäävillä ratkaisuilla. Se sai MEVOLTin kehittämään ylellisen ja patentoidun MK4-latauslaitteen.

Testattua laatua

Mekaaniset komponentit ja latauskaapeli on testattu perusteellisesti yhdessä Münchenin ammattikorkeakoulun kanssa Saksassa.

Valikko
Valikko