Uutuus
Tuotekuva

Mitsubishi Electric Ecodan Geodan maalämpöpumppu

Tervetuloa Ecodan Geodan! Uusi Mitsubishi Electricin maalämpöpumppu on erityisesti pohjoismaiden markkinoita varten suunniteltu maalämpöpumppu. Geodan saapuu Suomeen marraskuussa 2019.

Mitsubishi Electric Ecodan Geodan – se parempi maalämpöpumppu

Nyt se on totta! Mitsubishi Electricin kauan odotettu maalämpöpumppu Geodan saapuu Suomeen marraskuussa 2019.

Geodan maalämpöpumppu hyödyntää Mitsubishi Electricin uusinta teknologiaa. Invertteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi monenkokoisissa saneeraus- ja uudiskohteissa, tuottaen jopa 10 kW:n lämmitystehon.

Mitsubishi Electric Ecodan Geodan maalämpöpumppu kodinhoitohuoneeseen asennettuna

Asennuksen helppoutta

Ecodan-ilmavesilämpöpumpun varaajayksikön tapaan myös Geodan on mitoltaan varsin matala (1750 mm), ja mahtuu siksi mukavasti vaikka rintamamiestalon kellariin. Laitteen irroitettava kylmämoduuli helpottaa kuljetusta ja asennusta.

Ah, hiljaisuus

Mitsubishi Electric on laitteen tuotekehityksessä panostanut erityisesti laitteen hiljaisuuteen, joka onkin tärkeää erityisesti Pohjoismaissa, joissa lämmitysjärjestelmän laitteet pyritään uudisrakennuksissa sijoittamaan tilan säästämiseksi kodinhoitohuoneeseen. Ensiluokkaisten materiaali- ja vaimennusratkaisujen ansiosta, laitteen äänitaso (SPL) saatiinkin laskettua vaivaiseen 43 dB(A):iin.

Geodan maalämpöpumpun energiatehokkuus on Mitsubishi Electriciltä tuttuun tapaan erinomainen. Laite saavuttaakin Eurooppalaisten Ecodesign- ja energiamerkintädirektiivien mukaisen korkeimman mahdollisen energialuokan A+++. Laitteelle laskettu lämpökerroin (SCOP) on 4,78 (B0/W35).

Lisätietoja tulossa

Lisätietoja löydät alla olevasta ennakkomyyntiesitteestä.

Mitsubishi Electric Ecodan langaton huoneohjain

Mitsubishi Electric logo

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko