Tuotekuva

Mitsubishi Electric CAHV-P500 kiinteistölämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500 on viimeisin ilma-vesituotesarjan uutuus. Laite on varustettu uudella ainutlaatuisella invertteri-kompressorilla, joka on erityisesti suunniteltu pohjolan olosuhteisiin. Kaksi erillistä kompressoripiiriä tuottaa lämpöä keskeytyksettä koko ajan, jopa sulatusjaksojen aikana. Laite pystyy tuottamaan jopa +70°C menovettä. Tehon ja COP:n välisellä säädöllä voi kiinteistön omistaja saavuttaa lisäsäästöjä energiakustannuksiin.

Menoveden lämpötilaa säädetään yksinkertaisesti analogisella 4-20mA / 0-10V signaalilla. Laitteen tilatehokas muotoilu ja hyvin hiljainen äänitaso tekee tästä lämpöpumpusta hyvin energiatehokkaan ja helposti asennettavan.

Energiatehokas ilmavesilämpöpumppu CAHV-P500

Mitsubishi Electricin energiatehokas Ilmavesilämpöpumppu CAHV-P500 70°C invertteri korvaa vanhan lämmitysjärjestelmän kiinteistöjen lämmityksessä.

  • Korkea menoveden lämpötila, jopa 70°C
  • Energiatehokas invertteri-tekniikka säästää käyttökustannuksia ja ympäristöä
  • Monipuoliset säätö- ja valvontamahdollisuudet
  • Tehdasvalmis tuote kytkettäväksi suoraan.
Mitsubishi Electric CAHV-500 tuotekuva

Korkea menoveden lämpötila antaa paljon mahdollisuuksia

Kiitos ainutlaatuisen kompressoritekniikan, jonka Mitsubishi Electric on kehittänyt ensiasennuskohteissaan Japanissa, voi CAHV-P500 tuottaa koko kiinteistölle 70 °C vettä ulkolämpötilan ollessa lähellä -20 °C. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kiinteistönomistajan tarvitse vaihtaa kiinteistön olemassa olevia lämmityspattereita.

Perinteisillä lämpöpumpuilla, joilla on pienempi menoveden lämpötila, olisi lämmityspatterien pinta-ala pitänyt kaksinkertaistaa korvattaessa esimerkiksi öljylämmitys. Patterien vaihto suurempiin tai niiden määrän lisääminen voidaan välttää uudella Mitsubishi Electricin 70 °C invertteri ilmavesipumpulla.

CAHV:n toiminta-alue taulukossa esitettynä

Yksinkertainen asentaa

Ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500:lle käyttökohteita on lukemattomia. Rivitaloista suurempiin kaupallisiin kiinteistöihin, konttorirakennuksiin ja urheiluhalleihin, joissa on suuri lämpimän käyttöveden tarve.

Ruuvimeisseli ja vasara ikoni

Asennusvaihtoehtoja

  • Kytkentä lämmityspattereihin lämpöpumppu ainoana lämmönlähteenä
  • Kytkentä teollisuuskiinteistöihin, ilmanvaihtojärjestelmiin tai patteriverkostoon ilman lämpimän käyttöveden tuottamista
  • Laitteisto pelkästään käyttöveden lämmittimenä
  • Kytkentä teollisuuskiinteistöihin, ilmanvaihtojärjestelmiin ja lämpimän käyttövedentuottamiseen
Ratas ikoni

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electricin tavoitteena on toimittaa korkeinta laatua, pitkää käyttöikää ja ylivoimaista kulutussäästöä asiakkailleen. Mitsubishi Electric on tunnettu tuotemerkki, joka on ollut pohjoismaisilla markkinoilla jo yli 25 vuotta.

Hankkiessasi Scanoffice Oy:n maahantuoman lämpöpumpun teet turvallisen valinnan. Mitsubishi Electric valmistaa tuotteensa omissa tehtaissaan tiukkojen laatuvaatimusten alaisena ja täten pystymme takaamaan tuotteidemme korkean laadun.

Mitsubishi Electric logo

Valmistettu meidän oloihimme

CAHV-P500 on valmistettu ja suunniteltu pohjolan olosuhteisiin, ottaen huomioon sekä ilmasto-olosuhteet että ne tavat, joilla haluamme ohjata laitteen toimintaa. Scanofficen ja tehtaan tiivis yhteistyö on osaltaan mahdollistanut korkealaatuisten ja erittäin suurella hyötysuhteella toimivien lämpöpumppujen saamisen Pohjolan markkinoille.

Puumaisema ja sähkötukiasema

Uusinta tekniikkaa

Mitsubishi Electric muodostettiin jo 1921 ja on siitä lähtien ollut tuotekehityksen ehdotonta huippua. Mitsubishi Electric on yksi maailman suurimmista ja johtavista kompressorivalmistajista. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan kiinteistönomistajille useita markkinoiden energiatehokkaimpia lämmitysjärjestelmiä.

Talo ikoni

Mitsubishi Electricin ympäristötavoite

Vuonna 2021 Mitsubishi Electric täyttää 100 vuotta. Siihen mennessä tulee laitteidemme hiilidiöksidipäästöjen olla 30 prosenttia nykyistä alempia. Vuonna 2050 päästöjen tulee olla 50 prosenttia nykyistä alempia.

Maapallo

Hiljainen

Taajuusmuuttujalla ohjatut puhallinmoottorit ja erityisesti muotoillut puhallinsiivet tekevät koneesta yhden markkinoiden hiljaisimmista

Äänitaso ikoni

Helppo säätää ja valvoa

CAHV-P500 toimitetaan uusimmalla ohjausyksiköllämme PAR-W21. Tällä ohjausyksiköllä voidaan säätää haluttu lämpötila sekä lämmölle että lämpimälle käyttövedelle. Myös menoveden lämpötilakäyrä voidaan säätää tällä ohjaimella. PAR-W21 ohjaimella voidaan ohjata
ulkoyksikköä tai useita jaksoja halutulle lämpötilalle tai lämpökäyrälle. Mikäli kiinteistössä on kokonaisvalvonta järjestelmä, voi kiinteistönomistaja ohjata näitä asetusarvoja joko analogisesti 4-20mA tai 0-10V ohjauksella.

PAR_21MAA_450 ohjausyksikkö

Kompakti ja helppo asennus

Invertteri ilmavesilämpöpumppu on muotoiltu tiiviiksi ja kompaktiksi paketiksi joka vie vähän ulkotilaa ja helpottaa sekä nopeuttaa kytkentöjen tekemistä. Laite toimitetaan kytkentävalmiina

Cahv ulkoyksikön yläosa

Pieni käynnistysvirta

Mitsubishi Electricin Inverter-tekniikka tarvitsee vain 8A käynnistysvirran. Tästä on suuri hyöty kohteissa, joissa sähkönsyöttö kiinteistöön on laskettu esim. öljylämmityksen mukaisesti. Ilmavesilämpöpumppu voidaan usein kytkeä olemassa olevaan sähkösyöttöön ja useimmissa tapauksissa olemassa oleva sulakekoko on riittävä.

Käyttötoiminnon valinnalla voidaan pudottaa energiakustannuksia

Laite voidaan ohjata tuottamaan lämpöä ehdottomasti parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Ulkopuolisella signaalilla voidaan valita  käyttötoiminnoksi joko KAPASITEETTI- tai COP-käyttö. Suurimman osan
lämmityskautta voidaan hyötysuhde priorisoida ja siten entisestään alentaa energiankulutusta.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko