Tuotekuva

Mitsubishi Electric CAHV-P500 kiinteistölämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500 on ilma-vesituotesarjan tehoihme. Laite on varustettu ainutlaatuisella invertteri-kompressorilla, joka on erityisesti suunniteltu pohjolan olosuhteisiin. Kaksi erillistä kompressoripiiriä tuottaa lämpöä keskeytyksettä koko ajan, jopa sulatusjaksojen aikana. Laite pystyy tuottamaan jopa +70°C menovettä. Tehon ja COP:n välisellä säädöllä voi kiinteistön omistaja saavuttaa lisäsäästöjä energiakustannuksiin.

Menoveden lämpötilaa säädetään yksinkertaisesti laitteen omalla ohjauslogiikalla, analogisella 4-20 mA/1-5 V/0-10 V/2-10 V signaalilla tai Modbus/BACnet -järjestelmän avulla. Laitteen tilatehokas muotoilu ja hyvin hiljainen äänitaso tekee tästä lämpöpumpusta hyvin energiatehokkaan ja helposti asennettavan.

Energiatehokas ilmavesilämpöpumppu CAHV-P500

Mitsubishi Electricin energiatehokas Ilmavesilämpöpumppu CAHV-P500 kattaa suuren osan vanhan lämmitysjärjestelmän lämmitystarpeesta kiinteistöjen lämmityksessä.

  • Korkea menoveden lämpötila, jopa 70°C
  • Energiatehokas invertteri-tekniikka säästää käyttökustannuksia ja ympäristöä
  • Monipuoliset säätö- ja valvontamahdollisuudet
  • Tehdasvalmis tuote kytkettäväksi suoraan osaksi muuta lämmitysjärjestelmää.
Mitsubishi Electric CAHV-500 tuotekuva

Korkea menoveden lämpötila antaa paljon mahdollisuuksia

Kiitos ainutlaatuisen kompressoritekniikan, jonka Mitsubishi Electric on kehittänyt ensiasennuskohteissaan Japanissa, voi CAHV-P500 tuottaa koko kiinteistölle 70 °C vettä. Ulkolämpötilan ollessa -20 °C kykenee laitteisto tuottamaan vielä 65 asteista vettä. Tämä tarkoittaa sitä, että vanhoissakin kiinteistössä olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kuluista voidaan leikata suuri osa ilman suuria muutoksia lämmönjakoverkkoon.

Perinteisillä lämpöpumpuilla, jotka kykenevät tuottamaan alhaisemman menoveden lämpötilan, olisi lämmityspatterien pinta-ala pitänyt kaksinkertaistaa korvattaessa esimerkiksi öljylämmitystä. Patterien vaihto suurempiin tai niiden määrän lisääminen voidaan välttää Mitsubishi Electricin korkeisiin menovesilämpötiloihin kykenevällä ilmavesipumpulla.

CAHV:n toiminta-alue taulukossa esitettynä

Yksinkertainen asentaa

Ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500:lle käyttökohteita on lukemattomia. Rivitaloista suurempiin kaupallisiin kiinteistöihin, konttorirakennuksiin ja urheiluhalleihin, joissa on suuri lämpimän käyttöveden tarve.

Kaikki laitteiston tekniikka on koottu yksien peltien alle. Asennusprosessi on tehokas ja laitteisto saadaan pian tuottamaan suuria säästöjä kiinteistönomistajalle.

Ruuvimeisseli ja vasara ikoni

Asennusvaihtoehtoja on monia

Usein CAHV-P500 kytketään osaksi vanhaa lämmitysjärjestelmää niin, että vanha järjestelmä auttaa lämmittämisessä vasta kaikista kovimmilla pakkaskeleillä. Näin kustannukset pysyvät matalina ja olemassa olevaan lämmitys- tai sähköjärjestelmään ei tarvitse tehdä suuria muutoksia.

Lämmitysverkkona kiinteistössä voi olla lämmityspattereita, ilmanvaihtokoneita, lattialämmitystä tai kiertoilmakojeita. Oikeastaan kaikentyyppiset lämmönluovutusverkot ovat CAHV-P500-yksiköllä lämmitettävissä korkean menovesilämpötilan ansiosta. Monessa kohteessa voidaan lämmittää myös käyttövettä energiatehokkaasti.

Ratas ikoni

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electricin tavoitteena on toimittaa korkeinta laatua, pitkää käyttöikää ja ylivoimaista kulutussäästöä asiakkailleen. Mitsubishi Electric on tunnettu tuotemerkki, joka on ollut pohjoismaisilla markkinoilla jo yli 25 vuotta.

Hankkiessasi Scanoffice Oy:n maahantuoman lämpöpumpun teet turvallisen valinnan. Mitsubishi Electric valmistaa tuotteensa omissa tehtaissaan tiukkojen laatuvaatimusten alaisena ja täten pystymme takaamaan tuotteidemme korkean laadun.

Mitsubishi Electric logo

Valmistettu meidän oloihimme

CAHV-P500 on valmistettu ja suunniteltu pohjolan olosuhteisiin, ottaen huomioon sekä ilmasto-olosuhteet että ne tavat, joilla haluamme ohjata laitteen toimintaa. Scanofficen ja tehtaan tiivis yhteistyö on osaltaan mahdollistanut korkealaatuisten ja erittäin suurella hyötysuhteella toimivien lämpöpumppujen saamisen Pohjolan markkinoille.

Puumaisema ja sähkötukiasema

Uusinta tekniikkaa

Mitsubishi Electric muodostettiin jo 1921 ja on siitä lähtien ollut tuotekehityksen ehdotonta huippua. Mitsubishi Electric on yksi maailman suurimmista ja johtavista kompressorivalmistajista. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan kiinteistönomistajille useita markkinoiden energiatehokkaimpia lämmitysjärjestelmiä.

Talo ikoni

Hiljainen

Taajuusmuuttajalla ohjatut puhallinmoottorit ja erityisesti muotoillut puhallinsiivet tekevät koneesta yhden markkinoiden hiljaisimmista.

Äänitaso ikoni

Helppo säätää ja valvoa

CAHV-P500 toimitetaan ohjauslogiikalla, joka kykenee ohjaamaan kiinteistön lämmitystä ulkolämpötilaan perustuen. Ohjauslogiikalla voidaan toteuttaa suoraan myös ohjaus käyttöveden lämmitykseen tarpeen mukaan.

Mikäli kiinteistössä on automaatiojärjestelmä, voidaan laitteistoa ohjata myös analogisilla 1-5 V, 0-10 V, 2-10 V tai 4-20 mA signaaleilla. Tiedot laitteiston tilasta saadaan kärkitietoina suoraan ohjauslogiikasta. Lisäsovittimen avulla laitteisto voidaan kytkeä osaksi Modbus tai BACnet -järjestelmää, jolloin ohjauskomentoja ja toimintatietoja saadaan siirrettyä lämpöpumpun ja kiinteistöautomaation välillä kattavasti.

PAR_21MAA_450 ohjausyksikkö

Pieni käynnistysvirta

Mitsubishi Electricin Inverter-tekniikan ansiosta laitteiston käynnistysvirta on vain 8 A. Tästä on suuri hyöty kohteissa, joissa sähkönsyöttö kiinteistöön on mitoitettu esimerkiksi öljylämmityksen mukaisesti.

Käyttötoiminnon valinnalla voidaan pudottaa energiakustannuksia

Laite voidaan ohjata tuottamaan lämpöä ehdottomasti parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Ulkopuolisella signaalilla voidaan valita  käyttötoiminnoksi joko KAPASITEETTI- tai COP-käyttö. Suurimman osan lämmityskautta voidaan hyötysuhde priorisoida ja siten entisestään alentaa energiankulutusta.

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko