Tuotekuva

Mitsubishi Electric IDH-D puhallinkonvektorit

Mitsubishi Electric IDH125-D – IDH250-D suorahöyrysteiset puhallinkonvektorit suuriin ja korkeisiin tiloihin. IDH-Puhallinkonvektori soveltuu erinomaisesti pölyä ja likaa kerääviin tiloihin ja työntää lämpimän ilmamassan katon rajasta alas sille oleskelukorkeudelle, jossa lämpö on hyödyllisin.

Suuritehoinen ilmalämpöpumppu likaiseen ympäristöön

Energiatehokkailla EC-puhaltimilla IDH-D -puhallinkonvektori työntää lämpimän ilmapatsaan katon rajasta alas oleskelu- korkeudelle, jossa lämpö on hyödyllisin. IDH-D -puhallinkonvektori soveltuu pölyisiin ja likaisiin tiloihin. Patterin lamellivälit ovat 4 mm ja tästä syystä ei erillisiä suodattimia tarvita, vaan ilma läpäisee sisäyksikön ongelmitta. Säätimellä voidaan ohjata yhtä tai useampaa sisäyksikköä, mutta on myös mahdollista ohjata yhden tai kahden laitteen tehoa analogisella signaalilla.

R410a, power inventer ja Mr.Slim zubadan logot

Säästöjä lämmityskuluissa

Energiatehokkaalla lämpöpumpulla pienenevät kiinteistön lämmityskulut merkittävästi. IDH-D -puhallinkonvektori sopii erinomaisesti esimerkiksi teollisuushallien ja varastotilojen lämmittämiseen.

  • Asennetaan ylös kattoon
  • Puhaltaa suoraan alas
  • Tasaa lämpökerrostumat

Tasaamalla lämpökerrostumat suuressa tilassa saavutetaan merkittäviä säästöjä. Jo pelkällä puhallintoiminnolla voi IDH-D -puhallinkonvektori säästää jopa 15% lämmityskuluissa. Lämpöpumpputoiminnolla myös itse lämpö tuotetaan energiatehokkaalla lämpökertoimella.

Huoleton asennus ja jälkihoito

Kun valitset Mitsubishi Electric IDH-D -suorahöyrysteisen puhallinkonvektorin, voit huoletta unohtaa vuosiksi kaikki ilmanviilennykseen ja lämmitykseen liittyvät murheet.

Scanoffice Oy:n kiinteistölämmitysjärjestelmät-osasto auttaa teitä aina lämmitysjärjestelmän mitoituslaskelmien suunnittelussa, jotta saatte juuri tilaan soveltuvan lämmitys/jäähdytysjärjestelmän

Logistiikkakeskuksemme Espoon Juvanmalmella myös ylläpitää suurta varaosavarastoa, joka on heti valmis toimittamaan varaosat ongelmatapauksissa. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman lisävarusteita.

Mutteri ja pultit
Mitsubishi Electric Power Inverter logo

Power Inverter

Mitsubishi Electricin oma Power Inverter -teknologia ilmastointilaitteiden ulkoyksiköissä loi uudet standardit energiatehokkuuteen teollisissa sovelluksissa.

Kaksi erillisesti säädettävää elektronista paisuntaventtiiliä auttavat laitteen sisäyksiköitä toimimaan optimaalisella tehokkuudella missä tahansa käyttötilassa.

  • Automaattinen uudelleenkäynnistys sähkökatkoksen tai viivekorjausten yhteydessä
  • Yksinkertainen lämmitysjärjestelmän asennus olemassa olevan R22-järjestelmän tilalle ilman putkiston vaihtoa
  • Helppo huolto -toimintojen asetus

Mitsubishi Electric IDH125-D – suorahöyrysteinen puhallinkonvektori (IDH125-D)

Tekniset tiedot
Malli: IDH125-D
Äänitaso: 45/41 dB(A)
Viilennysteho: 14,0 / kW max.
Lämmitysteho: 16,0 / kW max.
Paino: 42 kg

Mitsubishi Electric IDH200-D – suorahöyrysteinen puhallinkonvektori (IDH200-D)

Tekniset tiedot
Malli: IDH200-D
Äänitaso: 45/41 dB(A)
Viilennysteho: 22,4 / kW max.
Lämmitysteho: 25,0 / kW max.
Paino: 45 kg

Mitsubishi Electric IDH250-D – suorahöyrysteinen puhallinkonvektori

Tekniset tiedot
Malli: IDH250-D
Äänitaso: 47/43 dB(A)
Viilennysteho: 27,0 / kW max.
Lämmitysteho: 31,0 / kW max.
Paino: 65 kg

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko