Uutuus
Tuotekuva

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 ilmanjäähdytin

Mitsubishi Electric MSZ-AP71 on tehokas seinämallinen ilmastointilaite suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin. Uudella R32-kylmäaineella varustettu, erittäin energiatehokas A++ -luokan laite viilentää tehokkaasti ja säästää kukkaroa.

Mitsubishi Electric MSZ-AP71

Mitsubishi Electric AP71 on tehokas ilmastointilaite, joka on suunniteltu erityisesti suurien ja avonaisten tilojen jäähdytykseen. Seinälle asennettava tyylikäs sisäyksikkö sulautuu vaivattomasti ympäristöönsä, ja puhaltaa tehokkaasti viileää ilmaa koko huonetilaan.

Uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella varustettu AP71 on myös energiapihi. Sen energialuokka jäähdytyskäytössä onkin A++ (SEER 7,2). Jopa 8,7 kW:n jäähdytystehon turvin AP71 jäähdyttää vaivattomasti suuremmankin tilan.

Ominaisuudet ja varustelu

Laitteisto toimitetaan langattomalla kaukosäätimellä varustettuna.

Lisävarusteena saatavilla myös seinälle kiinteästi asennettava (langallinen) kaukosäädin, sekä etäohjauksen mahdollistavat sovitinyksiköt. Laite on Mitsubishi Electric MELCloud-yhteensopiva, ja sitä voidaan ohjata internetin välityksellä. Laitteisto on myös mahdollista kytkeä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin Modbus-sovittimen avulla.

Tarkemmat tuotetiedot löydät alla olevasta esitteestä.

Mitsubishi Electric logo

On olemassa vain yksi Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric valmistaa muun muassa lämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita tuotantolaitoksissaan Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Tällä alalla se on yksi maailman suurimmista valmistajista, ja se pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät tuotteet.

Mitsubishi Heavy Industries Inc. on kilpaileva japanilainen yhtiö, jonka valmistamat lämpöpumput ja ilmastointilaitteet ovat “Mitsubishi”-etuliitteestä huolimatta täysin eri valmistajan tuotteita.

Varmista, että saat nimenomaan aidon Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun tai -ilma-vesilämpöpumpun!

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko