Tuotekuva

Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain

Energiatehokas Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain on edullisempi ratkaisu kuin totutut käsikuivaimet ja paperi- tai kangaspyyhkeet.

Aikamme tehokkain, yksinkertaisin  ja ympäristöystävällisin käsikuivain

Mitsubishi Electricin valmistamat Jet Towel käsikuivaajat ovat olleet Japanin markkinoilla jo n. 15 vuoden ajan. Maailmalla niiden kysyntä on kasvanut hotellien, ravintoloiden, ostoskeskusten ja muiden laitosten etsiessä energiatehokkaampia ja luontoystävällisempiä tapoja säästää käsien kuivauksen käyttökustannuksissa.

Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivaimet saniteettitiloissa

Energiatehokasta käsien kuivaamista!

Jet Towel käsikuivain tuo mukavuuden, hiljaisuuden ja tyytyväiset asiakkaat. Tehokas Jet Towel kuivaa kätesi muutamassa sekunnissa poistamalla veden käsien molemmilta puolilta voimakkaalla puhallusvoimalla, 80 m/s. Jet Towel käynnistyy automaattisesti kun kädet asetetaan laitteen sisään. Käsien kuivaus on hygieenistä, koska laitetta ei tarvitse koskettaa. Laitteen pinnat on käsitelty antibakteerisesti.

Mitsubishi Electric Jet Towelin käyttökuva

Miksi Jet Towel?

Valitsemalla Jet Towel- laitteen säästät luonnonvaroja. Jet Towel on ensimmäinen designkäsikuivaaja. Sen ulkonäkö, hiljaisuus ja loistava toimintateho herättävät ihastusta. Jet Towel -käsikuivaimessa yhdistyvät tyylipuhdas design, mukavuus, alhaiset kustannukset ja tehokkuus. Uusi hyper-slit suuaukko tarjoaa nopean, mukavan sekä hiljaisen käyttökokemuksen.

Jet Towelin säästämisestä tehty havainnekuva

Ympäristöystävällisyys ja siisteys – Ei paperinkulutusta

Energiatehokas Mitsubishi Electric Jet Towel käsikuivain on edullisempi ratkaisu kuin totutut käsikuivaivet ja paperi- ja kangaspyyhkeet. Vesi keräytyy laitteen säiliöön ja lattiakin pysyy kuivana. Ei paperitukoksia, kuivausrullan loppumista tai ympäriinsä levinneitä paperituppoja!

Ympäristöystävällisyys ikoni

Kulut – Huomattavia säästöjä

Käytössä huomaat selkeät säästöt. Esimerkiksi saniteettitila, jota käytetään 400 kertaa päivässä, säästää vuodessa yli 3000 euroa verrattuna perinteisiin paperikäsikuivaimiin.

Säästöjä ikoni

Helppo huoltaa

Kuivaamisesta syntynyt vesi ohjautuu laitteen alaosaan säilöön, siksi vettä ei pirstoudu ympäristöön. Ei enää paperijätettä tai kangaspyyherullien vaihtoja. Jet Towel on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi huoltaa. Ainoastaan ilmansuodatin ja veden keräyssäiliö tulee puhdistaa noin kerran viikossa, tämä käy kädenkäänteessä.

Helppo käyttää ikoni

Asiakkaat – parempaa palvelua

Käyttäjän näkökulmasta suurin etu on nopea kuivausaika. Verrattuna 30-40 sekuntiin, minkä perinteinen kuivain vaatii. Jet Towel suoriutuu tehtävästä 10-20 sekunnissa. Laitteen rakenteesta johtuen mikään osa ei kosketa käsiä. Tästä syystä laite pysyy siistinä ja hygieenisenä. Paperijärjestelmän puuttuminen myös edesauttaa tilan siistinä pysymistä.

Sydän ikoni

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko