Tuotekuva

Mitsubishi Electric MELCloud Wi-Fi -sovitin

MELCloud Wi-Fi ohjaus Mitsubishi Electric lämpöpumpuille

MELCloud Wi-Fi-ohjaus

Nyt voit hallita Mitsubishi Electric-laitteitasi helposti tietokoneella, tabletilla, tai älypuhelimella!

MELCloud on Mitsubishi Electricin lämpöpumppujen etäohjausjärjestelmä, jonka avulla ohjaat ja säädät lämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa.

Uusissa RW, LN-, FT- ja AP-mallisarjojen laitteissa MELCloud-sovitin on mukana vakiovarusteena (poislukien AP71). Muihin malleihin, kuten FH- ja SF-sarjan ilmalämpöpumppuihin ja Ecodan-ilmavesilämpöpumppuihin, WiFi-sovitin (MAC-587IF-E) on saatavilla lisävarusteena.

MELCloudin kautta saat myös hälytystiedon päätelaitteeseesi, vaikka et olisi kotona samana hetkenä.

Lataa ilmainen MelCloud-sovellus omasta sovelluskaupastasi:

Android Market

App Store

Ohjeet MELCloud-palvelun käyttöönottoon löydät tämän linkin takaa:

MELCloud-ohjeistus

Lisää tuotteita

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu Japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric ilmastointilaitteita on myyty jo vuodesta 1983 lähtien. Nykyisessä tuotesortimentissa Mitsubishi Electricillä on pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla sekä ilma-vesilämpöpumpuilla sekä sisäilman laatua parantavat ilmanvaihtolaitteet.

Mitsubishi Electric lämpöpumput tunnetaan tänä päivänä modernista suunnittelusta, korkeimmasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä ylivoimaisesta energiatehokkuudesta.

Valikko
Valikko